Cas típic 2800: noi li agrada noia, noi li agrada el 2800

Posted: 2018-04-09 in Blog

Recordeu quan en els casos típics múltiples de 100 feia concursos de preguntes? Es veritat que en el CT2700 em vaig saltar el concurs de preguntes i el CT2600 va ser un concurs “especial”. Esteu d’enhorabona he decidit tornar a fer un concurs especial! Aquesta vegada no es competitiu, per tan podeu deixar les respostes als comentaris malgrat aquests continuaran en obert.

1.- Quin es el teu blog preferit?
a) Pons’s Blog
b) Bona nit i tapa’t
c) Àtoms i lletres
d) Cap dels anteriors

2.- Quin es el teu comentarista preferit?
a) Pons
b) Ahse
c) Sergi
d) Cap dels anteriors

3.- Quin es el primer blog que mires quan et lleves?
a) Pons’s Blog
b) Bona nit i tapa’t
c) Àtoms i lletres
d) Cap dels anteriors

4.- Quin es el teu màxim orgull?
a) Rebre un BCPP
b) Els meus fills
c) La meva mascota
d) Cap de les anteriors

5.- Quin es el moment més feliç del dia?
a) Quan llegeixo un CT
b) Quan abraço els meus fills
c) Quan abraço la meva mascota
d) Cap de les anteriors

6.- Quin es el dia més trist?
a) El dissabte perquè es el dia que està més lluny d’un Cas Típic
b) El dilluns
c) El divendres
d) Cap dels anteriors

7.- Pons’s Blog publica…
a) En la mesura justa
b) Massa
c) Massa poc
d) Només els diumenges

8.- Penso que la secció Dimarts Vintage es:
a) Una molt bona idea
b) Una excusa per treballar menys
c) La secció més fluixa
d) Cap de les anteriors

9.- Penso que la secció Reculls dels Divendres es:
a) Una molt bona idea
b) Massa informació en un sol post
c) Un post amb enllaços poc interessants
d) Cap de les anteriors

10.- La idea de no publicar en els festius em sembla:
a) Totalment racional
b) Totalment irracional
c) Que ja posats no hauria de publicar mai.
d) Cap de les anteriors

11.- Què en penso dels posts sobre sèries?
a) Sempre intento veure les sèries que es recomanen
b) Mai intento veure les sèries que es recomanen
c) Només veig les sèries que no es recomanen
d) Cap de les anteriors

12.- Què en penso dels posts sobre llibres?
a) Sempre intento llegir els llibres que es recomanen
b) Mai intento llegir els llibres que es recomanen
c) Només llegeixo els llibres que no es recomanen
d) Cap de les anteriors

13.- Penso que l’evolució de Pons’s Blog es:
a) Positiva, cada vegada publica posts millors
b) Negativa, cada vegada publica posts pitjors
c) Estancada, sempre publica posts iguals.
d) Cap de les anteriors

BCPP: Xexu

Comentaris
  1. ahse ha dit:

    1. a
    2. a
    3. a
    4. d
    5. a
    6. a
    7. c
    8. a
    9. b
    10. b
    11. d
    12. d
    13. a

  2. ahse ha dit:

    Trobo molt fort que al CT no hi hagi cap recomanació verda, del pal “Pensa en l’entorn abans d’imprimir aquest post per poder contestar a les preguntes”

  3. Xavier Pujol ha dit:

    Totes les respostes són: la “d) Cap dels anteriors”

  4. McAbeu ha dit:

    Trobo que em falten opcions. Gairebé totes les respostes són la (e)… i n’hi ha un parell que els correspondria l’opció (f)

    • Pons ha dit:

      Prenc nota pel proper concurs, però llavors no et queixis per masses opcions

    • ahse ha dit:

      Has de fer un esforç i treballar-te més els comentaris. Et refereixo al comentari de l’AhSe per al Xavier Pujol.

    • ahse ha dit:

      Pensa que si no saps què contestar per por a equivocar-te, sempre pots copiar un 90% del primer troç de l’AhSe i omplir la resta amb una petita part teva. Amb aquestes respostes aniràs bastant encertat:

      1. a
      2. a
      3. a
      4. a
      5. a
      6. a
      7. c
      8. a
      9. b
      10. b
      11. a
      12. a
      13. a

  5. XeXu ha dit:

    Després de veure que posaria massa ‘d’, em sembla que les respostes proposades no són suficients per contestar aquestes preguntes, així que hauré de posar les meves:

    1. No en puc triar un, depèn del dia alguns excel·leixen més que d’altres, però segur que els que esmentes han complert aquest requisit algun dia de la vida, a excepció del Bona Nit, és clar.

    2. Si tingués l’AhSe a casa, probablement seria ella, però com que no, en tinc uns quants de molt bons que deixen comentaris brillants, però per antiguitat i bonhomia diré la Carme Rosanas.

    3. L’últim que va quedar per comentar quan vaig anar a dormir, i d’aquí anar pujant.

    4. Guanyar BCPP més que orgull és una obsessió. Però si parlem en termes blogaires estrictament, un gran orgull són els comentaristes que té i ha tingut el meu blog, i ser un dels màxims comentaristes en els blogs que conec.

    5. El moment en que penso que encara no m’han detectat el càncer colo-rectal que tindré algun dia, per dir alguna cosa.

    6. El dia més trist és sempre el diumenge al vespre, però no perquè estiguin a punt de tornar els CTs.

    7. Aquí podria acceptar la resposta ‘c’, però només en els casos de les vacances exagerades que t’agafes.

    8. Aquí clarament la ‘b’, però de moment no estan malament, són posts ‘nous’ per la majoria de nosaltres. Serà més greu quan comencem a reconèixer i sobretot a recordar els CT que refregeixis.

    9. El més fluix de la setmana, i que obliga més. Tot i que de vegades he descobert alguna cosa interessant.

    10. Lamentable.

    11. Un dels punts forts del blog, perquè dónes a conèixer moltes sèries i ens podem fer una idea de si val la pena mirar-les o no. Els solc llegir amb interès, sempre que no siguin de ‘The Shield’.

    12. Un altre punt fort del blog, tot i que d’aquí només trec recomanacions per a altres persones més frikis que jo, i he aconseguit algun èxit i tot. Per norma general, i pel que fa a mi, la resposta ‘b’ seria possible.

    13. La decadència. Com tota la resta de nosaltres, vaja.

    • Pons ha dit:

      1. Es tracta de mirar quin blog excel·leix més vegades i no hi ha dubte que aquest blog es…
      2. No cal que li facis la pilota, la Carme no es passa per aquí
      3. Jo quan veig un post de Pons’s Blog que no he vist li dono prioritat davant dels altres
      4. Potser per l’esforç et dono el BCPP
      5. Això et passa per llegir sobre el tema
      6. Diumenge al vespre no es un dia, es un moment del dia
      7. Una altra resposta equivocada, la correcte es en la mesura justa
      8. Això no passarà en breu, els estiraré tan com pugui.
      9. El més fluix de la setmana? En serio? Doncs per mi es el meu dia preferit
      10. Però si ningú llegeix blogs els festius
      11. The Shield es una de les sèries més infravalorades de tots els temps, si no hagués existit The Wire seria la millor sèrie de polis.
      12. He aconseguit algun fracàs?
      13. T’ha semblat decadent aquest post?

    • ahse ha dit:

      Pons’s blog, decadent!?!? T’atreveixes!? Quants festius entres a comentar!!

  6. Joana Torres ha dit:

    Fa anys que no veia cap d’aquestes “enquestes” !

  7. Eva ha dit:

    1.- Quin es el teu blog preferit?
    d) Cap dels anteriors

    2.- Quin es el teu comentarista preferit?
    a) Pons

    3.- Quin es el primer blog que mires quan et lleves?
    d) Cap dels anteriors

    4.- Quin es el teu màxim orgull?
    d) Cap de les anteriors

    5.- Quin es el moment més feliç del dia?
    d) Cap de les anteriors

    6.- Quin es el dia més trist?
    d) Cap dels anteriors

    7.- Pons’s Blog publica…
    a) En la mesura justa

    8.- Penso que la secció Dimarts Vintage es:
    b) Una excusa per treballar menys

    9.- Penso que la secció Reculls dels Divendres es:
    b) Massa informació en un sol post

    10.- La idea de no publicar en els festius em sembla:
    a) Totalment racional

    11.- Què en penso dels posts sobre sèries?
    d) Cap de les anteriors

    12.- Què en penso dels posts sobre llibres?
    d) Cap de les anteriors

    13.- Penso que l’evolució de Pons’s Blog es:
    d) Cap de les anteriors

    • ahse ha dit:

      La resposta correcte a la primera és la a, pots tornar a intentar-ho! Si no et surt a la segona tampoc no passa res, ho tornes a provar i el Pons només comptarà com a vàlid el últim comentari.

    • Pons ha dit:

      m’agradaria que expandissis més les opcions d) cap de les anteriors

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s