Cas típic 2855: noi li agrada noia, noi li agrada la segona temporada de gomorra

Posted: 2018-06-27 in TV

Recordeu Gomorra? Aquella sèrie sobre mafiosos Napolitana que em va agradar i en vaig parlar en el CT2831? Doncs la segona temporada em continua agradant i per això li dedico el post d’avui. L’equilibri de poders ha canviat bastant respecte la primera temporada de Gormorra, es complicat explicar-vos més sense entrar en espoilers, tan sols diré que el poder en aquesta segona temporada està bastant més repartit i es bastant més inestable que la primera temporada, també hi ha més enterraments que en la primera, les funeràries són un bon negoci a Nàpols.

Treballant honradament no es fan aquestes piles de calers


Hi ha series que hi ha personatges bons i personatges dolents, també hi ha sèries amb personatges que a vegades són bons i a vegades dolents, doncs en aquesta sèrie no és salva ningú, tots són uns malparits sense excepció, per molt protagonistes que siguin els personatges d’aquesta sèrie no dubten en trair a qui faci falta per mantenir el poder, i si hi ha alguna excepció a la norma aquest no triga en morir perquè no es pot ser mig bo en aquest mon si vols sobreviure. Resumint una bona sèrie per gaudir de la màfia en acció, com una espècie de Roma Criminal però en modern. Si no em voleu fer cas a mi, feu cas a l’Allau. Potser m’ha quedat curt el post però si la sèrie es bona no hi ha massa més a afegir i més quan ja estic parlant de la segona temporada.

Gomorra té un 8 al filmaffinity i un 8,7 al imdb. De moment hi ha tres temporades amb 12 capítols cada una.

Nota 2a: 8/10

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  Amb perdó, les funeràries són un bon negoci a tot arreu i a certs llocs fins i tot veritables mafies!

  I qui diu que treballant honradament no es fan piles de calers? Si fos així hi hauria mai algú que vulgués anar a treballar?? Sisplau recordem a Bill Gates i Steve Jobs, tots dos honradament folrats! Què parlar dels que hereten honradament diners i/o negocis? O potser hi ha nen de família rica que no neixi honrat, noble i innocent?! Si als 10 anys mates al teu germà major de ben segur serà un accident, no serà pas per arribar a ser rei, oi? T’ho poden dir uns 46 milions d’espanyols…

 2. Allau ha dit:

  Doncs ara haurem de veure la tercera, oi? Encara que aquests dies, després de veure Narcos 2, no tinc el cos per a màfies.

 3. Eva ha dit:

  Té raó l’ahse, les funeràries són un bon negoci a tot arreu. Aquesta sèrie em va agradar molt, també.

 4. XeXu ha dit:

  Ah, si ho diu l’Allau, llavors sí. Que jo ja anava a engegar-te de bones a primeres. No, la veritat, no tinc previst mirar-la. Per un món ple de malparits ja tinc la vida real.

  • ahse ha dit:

   Però si la vida real és molt més cruel que les pelis! I t’acabarà matant segur, eh?

  • ahse ha dit:

   Què prefereixes, ser el protagonista de la teva propia vida i acabar mort, o anar mirant pelis on les protagonistes que moren mai no seran tu mateix?

  • Pons ha dit:

   Després de mi l’Allau es la persona més fiable que pots trobar en quan a opinió sobre les sèries

 5. […] la 1era temporada en el CT2831 i la 2ona en el CT2855. Gomorra té un 8 al filmaffinity i un 8,7 al imdb. De moment hi ha tres temporades amb 12 […]

 6. […] la 1era temporada en el CT2831, la 2ona en el CT2855 i la tercera en el CT2882. Gomorra té un 8 al filmaffinity i un 8,7 al imdb. De moment hi ha tres […]

 7. […] parlat de Gomorra en el CT2831, CT2855, CT2882 i el CT3102 Gomorra té un 8 al filmaffinity i un 8,7 al […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s