Cas típic 2922: noi li agrada noia, noia, noi li agrada comptar BCPP

Posted: 2018-11-08 in Blog

Recordeu quan a la catasfera la gent feia comentaris? Quins temps! De tants comentaris fins hi tot n’hi havia alguns de bons! Per això van néixer els Best Comment in Pons’s Post. Ja fa més d’un any del últim recompte de BCPP per tan ja fa dies que s’hauria d’haver publicat aquest post però ja sabeu la memòria i tal, a més últimament no esteu tan ocurrents o jo m’oblido de repartir BCPPs, per mi millor, més fàcil de comptar… Sigui com sigui aquí va el rànquing de Best Comment in Pons’s Post d’aquest últim any i escaig.

 1. McAbeu: 7
 2. Eva: 6
 3. Xexu: 6
 4. Sergi: 1
 5. Oscar: 1

Li donaria una medalla en McAbeu pel seu esforç però coneixent-lo no vull que li pugin el fums al cap.

BCPP: McAbeu

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  Al McAbeu va millor donar-li copes ^^

 2. rits ha dit:

  Mai estic en aquesta llista,…. no sé perquè!

 3. McAbeu ha dit:

  Recordo (perquè ho he tornat a llegir ara) que l’any passat vaig quedar segon i que em vaig fer el propòsit de millorar arribant al tercer lloc o, per què no?, al quart. No ha pogut ser, així que ni medalla ni copa, no m’ho mereixo.

  • ahse ha dit:

   Es nota que has de posar més esforç, comentar més sovint, ser més ingenios, intentar millorar i tal. Sino evidentment al becari se li cau el ratolí de la mà quan li diem que l McAbeu té certa posició al ranking de BCPP… No vols fer-li això al becari, oi? Pobre noi!!

  • Pons ha dit:

   Amb una mica de sort en el recompte de l’any vinent quedareu tots empatats a zero!

   PS: o no…

 4. XeXu ha dit:

  Tercer lloc aquest any, ja veig que vaig de baixada. Em consola que en realitat és un empat amb la segona (i m’has posat tercer perquè em tens mania), i que només he quedat a un punt del líder. I encara em consola més que si no fossis tan dropo, sumaries els BCPP d’aquest any amb el recompte anterior i així seguiria líder per poc.

  Bé, de fet seria líder empatat amb en McAbeu pel que li has regalat en aquest post mateix. I naturalment em posaries en segon lloc.

  • ahse ha dit:

   No t’enganyis, el McAbeu treballa més que tu, en posa més esforç, té molta imaginació – a diferència del XeXu -, i a més a més, no va canviant de color. Amb altres paraules… no és xaquetero…

  • Pons ha dit:

   Amb comentaris com aquest es impossible no tenir-te mania, t’ho guanyes a pols! L’any vinent em sembla que comptaré els teus BCPP com si fossin de l’Eva. Si es que hi ha any vinent…

   • ahse ha dit:

    Ja ho tenim arreglat. El becari ja ha posat la nota al frigorífic sobre el nou algorisme de comptar els BCPP del XeXu ^^

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s