Cas típic 2960: noi li agrada noia, noi li agrada les estadístiques del 2018

Posted: 2019-01-17 in Blog

Des de que WordPress no em fa els resums de l’any cada vegada em fa més mandra aquest post, em sembla que em passaré a Blogger… Hahahahahaha ni de conya!

 • Durant el 2018 12.551 lectors han passat per aquest blog, uns quants menys que els 15.152 de l’any passat, lluny de les 23.359 visites que van passar al 2016 i encara més lluny de les 32.206 del 2015, algú ha dit decadència dels blogs?
 • La mitjana de visites per dia al blog es de 34, lluny de les 42 del 2017 i encara més lluny de les 64 del 2016, no vull ni comparar amb el 2015. Això vol dir que s’ha mort la meitat de la població o què?
 • En aquest passat any 2018 s’han publicat 211 casos típics, només 5 menys que l’any 2017, oi que semblava que aquest any havia fet moltes vacances? Doncs resulta que encara en podia fer més! Això vol dir més d’un Cas Típic cada 1,73 dies!
 • Durant el 2018 el blog va rebre 3.727 comentaris (comptant els meus i els de l’ahse), lluny dels 5.115 comentaris de l’any passat. Si descomptes els meus comentaris i els de l’ahse em quedaria amb uns 1.000 comentaris de la “gent normal”, quina misèria!
 • Per tant la mitjana de comentaris per post es redueix una vegada més a 17,66 comentaris per post. Una vegada més descomptant els meus i de l’ahse surt a 6 comentaris per CT, fantàstic… L’any 2017 la cosa estava en 23,6 comentaris per post.
 • El posts del 2018 tenen 55.157 paraules, això son 261 paraules i mitja per post. Encara més breu que les 366 paraules per post del 2017, cada vegada sóc més concís, un geni!
 • Passo de comptar els comentaris que ha fet cadascú en el 2018, massa feina, però tothom es pot imaginar la quantitat aproximada.
 • El post més visitat ha estat el CT2751 gràcies al factor clicbait del títol, el contingut res destacable. 80 visites res extraordinari. En segona posició està el post dels 12 anys, el CT2755. Completa el podi el CT2880 amb la tornada de vacances, dona gust veure que hi ha gent que em trobava a faltar. Com a curiositat el quart es el CT2872, el post es famós gràcies a que en el títol apareix la paraula “nua”, la decepció arriba quan veus que l’acompanyen les paraules “rata” i “talp”.
 • Xarel·10 em continua portant més visites que qualsevol altre blog i amb molta diferència, començo a sospitar que aquestes estadístiques no són del tot fiables, però sembla que 1.271 visites han sigut gràcies el blog d’en McAbeu. Cadena de blogs 11 de setembre es el segon amb 307 visites i l’Allau tercer amb 223.
 • Les categories més vistes en el 2018 han sigut. Reculls dels divendres (43), Tv (33), Dimarts Vintage (30) i Monogràfic (29). Ja ho veieu en què s’ha convertit en blog, en enllaços i sèries, amb el què havia sigut!
 • 267 imatges penjades durant el 2018, 25 imatges més que el 2017. Única cosa que ha augmentat en aquest blog respecte l’any passat a part de l’edat d’un servidor.
 • Deixant de banda Espanya, els visitants dels països que més em visiten són: Estats Units, Romania (gràcies ahse), Marroc (gràcies Eva) i Canadà (gràcies Shaudin Melgar-Foraster). Exactament igual que l’any passat.
 • Els enllaços on la gent fa més clics en aquest blog són: Youtube, Microsiervos i Fino Filipino. També exactament igual que l’any 2017.

Fins aquí les estadístiques del què ha donat aquest 2018. Si teniu curiositat en el C2757 trobareu les estadístiques del 2017 que van ser millors.

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  La veritat és que la gent no comenta… Són uns vagos!! Fins i tot n’hi ha qui diu que entra, mira i se’n va sense deixar constància, on se n’ha vist!

 2. McAbeu ha dit:

  Ja diuen que, amb el pas dels anys, tot va a la baixa… es veu que les estadístiques dels blogs no en són una excepció.
  Però tu aguanta, els 1271 visitants que m’encarrego de fer venir al teu blog no es poden quedar sense feina.

  • Pons ha dit:

   Els 1.271 son visites, no pas visitants, no et flipis

  • ahse ha dit:

   Ja aniriem millor d’estadistiques si la meitat dels 1271 visitants teus donaria almenys el bon dia, com per mostrar-se ben educats, res més… I això que els comentaris són gratuits, flipa!

 3. ÒscarAzAl ha dit:

  He de confessar que jo he participat poc. Però fins i tot en el meu blog he participat poc, que he fet any sabàtic :P

  • Pons ha dit:

   M’hi he fixat que no sóc l’únic que està en crisis, hi ha crisis pitjors com la teva (sempre parlant de crisis de bloc, es clar, a la vida real a tots ens va millor, no?)

  • ahse ha dit:

   Al teu bloc ets lliure de fer el que vulguis, només faltaria! Però passar del Pons’s blog, això és absolutament abominable!!!

 4. Eva ha dit:

  Un apunt tan interessant com depriment. Em venen al cap dues qüestions:
  1 – La gent que comenta al Pons’s blog es pot qualificar de “normal”?
  2 – Què havia sigut el blog?

  Spoiler: l’any que ve el Marroc ni apareixerà a les estadístiques.

  • Pons ha dit:

   1- No, son super-normals
   2- Un blog ple de vida i originalitat en cada post!

   No has pensat en anar a viure en algun lloc tan exòtic com el Marroc per compensar?

   • ahse ha dit:

    1 – La gent que comenta al bloc és la menys vaga dels que n’entren, com a mínim som prou educats com per no passejar-nos per aquí com els fantasmes, i estem treient profit de la gratuitat dels comentaris, és a dir, sabem valorar les oportunitats i les coses.
    2 – Un club molt selecte de noies interessades en els nois, desgraciadament no tant interessats en les noies com podria semblar si un no llegeix els títols dels CT atentament!

  • ahse ha dit:

   Si l’any que ve comentes des d’Arabia Saudi el becari es posarà molt emotiu ^^

 5. XeXu ha dit:

  Quan fas aquests posts no et motives per millorar les teves estadístiques? Sí que vas de baixada que ja ni això et motiva. Segueixen sent números força bons, però es pot observar la davallada clara amb xifres, de ben segur que tots veuríem uns resultats similars en els nostres blogs. Jo no he fet aquest exercici, però sí que em fixo que el nombre de visites actuals és molt inferior, abans els posts tenien 200-300 visites, ara rarament arriben a 100. També s’ha notat molt en el nombre de comentaris, evidentment. Però és la situació que tenim ara. Diguem que ja no toca engreixar els nostres egos a base de números al blog, si seguim aquí és per amor a l’art, perquè és molta feina per menys recompensa, amb menys idees, menys temps i menys de tot. Però aquí seguim, i espero que tu també segueixis una bona temporada.

  • ahse ha dit:

   Les estadistiques hi són per motivar-us a participar de manera activa i gaudir de la gratuitat de moment d’aquest extraordinari, únic i irrepetible bloc! El geni del Pons brillarà per a sempre més en la foscor!!

  • Pons ha dit:

   Segueixo per orgull “si el tanoca del Xexu segueix publicant jo no puc ser menys!”

   PS: No fiïs de les visites que et diu blogger que tens als posts, no sap diferenciar entre un humà i un bot de indexació de continguts, o qualsevol altre bot de cerca que passa per allà.

 6. […] aquí les estadístiques del què ha donat aquest 2019. Si teniu curiositat en el C2960 trobareu les estadístiques del 2018 que van ser […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s