Cas típic 2977: noi li agrada noia, noi li agrada el millor post del 2018

Posted: 2019-02-11 in Blog

Com que suposo que ja ningú més votarà pel CT2965 per decidir quin serà el millor post del 2018 he decidit a fer el recompte. No has sigut fàcil perquè s’havien de comptar molts vots, o sigui que he posat al becari a treballar durant tot el cap de setmana per tal que aquesta vegada no s’equivoqui i m’ha assegurat que el guanyador es el CT2810 – CT2811 – CT2812 – CT2813 amb la Setmana dels cartells, cinc punts s’ha emportat, cinc! Quina pila, eh? Empatats en segona posició tenim la setmana de la ciència (Això vol dir que al McAbeu li agrada la ciència) i el Dia Mundial del Culte al Pons (Això vol dir que a l’ahse li agrada rendir culte al Pons, quina novetat, oi?)

Pons’s Blog donant al poble el què el poble demana


Què he après de tot això? Primer que la gent li agraden la setmanes monotemàtiques i si són amb cartells millor que millor, o en el seu defecte de ciència. Si en aquest any li queden 45 setmanes menys les quatre setmanes de vacances, això son 41 setmanes, llavors podria fer 20 setmanes de cartells, intercalades amb 15 setmanes de ciència i 6 setmanes de cultes al Pons, segur que a tots us agrada la idea, què podria fallar?

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  És a dir que essent a Pons’s blog el millor CT del 2018 no ha estat declarat el Dia Mundial del Culte al Pons per no haver-lo presentat en format de setmana monotemàtica de 4 dies?? Això és vergonyós, totalment vergonyós!

 2. McAbeu ha dit:

  Si programessis una setmana monotemàtica de cartells científics, el culte al Pons creixeria encara més… si això fos possible.

 3. XeXu ha dit:

  Home, fallaria que perdries el factor sorpresa, per començar!

 4. ÒscarAzAl ha dit:

  Aquesta plaça de les Llibertats és una metàfora dels Estats Units?

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s