Cas típic 3014: noi li agrada noia, noi li agrada la quarta de Narcos

Posted: 2019-04-03 in TV

Si us heu fixat la quarta temporada de Narcos ja no es Narcos, es Narcos Mexico, això vol dir que alguna cosa ha canviat, ja no es el mateix, i efectivament es així. Per començar, per suposat ja no tenim el Pablo Escobar de les dos primeres temporades, però això ho vam superar gràcies a la bona feina de Peña i del infiltrat Jorge Salcedo en la tercera temporada, però la quarta temporada no té res de tot això. Es veritat que sempre costa acostumar-se a una vella sèrie on no queda cap dels personatges de les anteriors temporades, i també es veritat que els capítols finals passen millor que els inicials precisament perquè ja coneixes els personatges, però tot i així Narcos temporada quatre (o més aviat Narcos Mexico temporada 1) no està a l’alçada de les anteriors. Sí, continua sent la història d’un narco que es fa un imperi de la droga (sindicat unit de narcos) des de pràcticament zero, però això ja ens ho coneixem, a part que si el protagonista tingués més carisma encara diríem “bueno vale, ho accepto”, però tot i que no ho fa malament no es un personatge a remarcar. La història de sempre, viu bé amb la maria, però no en té prou en viure bé, vol més i més, “la avaricia rompe el saco” i s’embolica amb el colombians per la cocaïna i aquí es quan les coses comencen a anar malament, si s’hagués quedat amb la maria s’hauria retirar feliç però aquesta gent mai no sap parar.

Una pista, el paquet d’en Felix no és una corbata

Ara que estava acostumat al accent colombià de les primeres temporades ara es foten a parlar mexicà, lo fotut dels mexicans no es el seu accent, ni les paraules pròpies que tenen, això ho puc suportar sense problema, el problema es que no vocalitzen, parlen sense obrir la boca, son tan mandrosos que ni mouen els llavis, diuen totes les síl·labes amb el mateix to de veu i no hi ha manera de saber que coi estan dient, pensava que això em passaria en el primer capítol però llavors ja m’acostumaria però no es així, em dec haver perdut una quarta part dels diàlegs de la sèrie, com coi es pot gaudir d’una sèrie així?

Narcos Mexico té un 6,9 al filmaffinity i un 8,5 al imdb.

Nota: 6/10

Comentaris
  1. XeXu ha dit:

    Ja porten 4 temporades?? O 3+1? Això és molta droga venuda, eh? I jo que no he mirat ni un sol capítol… Això sí, tinc molt interioritzat allò de hiueputa-malpario. Això acabarà sent com el CSI, abans a Colòmbia, ara a Mèxic. El proper serà Narcos Albert Rivera, ja ho veig a venir.

  2. ahse ha dit:

    Primer i abans de tot cal preguntar per què encara fan temporades de la serie si ja no queda cap personatge conegut. Això no té lògica!! Això vol dir començar una serie nova! Això deu ser Narcos Mexico, efectivament.

    Segon i després del primer ve la pregunta sobre qui hòsties vol consumir i/o vendre maria. Però si la maria és una droga de merda! Qui hòsties vol dormir despert?! Hom no dorm millor al seu llit, descansant tranquil·lament, somniant llibrement, baixant l’adenosina acumul·lada al cervell, recarregant el seu sistema immunitari, tot això gratis i de manera natural! Mira que la gent està més fotuda…

    Tercer, el paquet no té bona pinta però el paio que el porta es veu arregladet, deu tenir una bona feina. En quant arribem a tancar els blocs per falta de recursos i massa gratuitats haurem de fer-nos traficants de cocaina, sembla molt bona feina i d’allí segur no arribes a l’atur.

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s