Cas típic 3031: noi li agrada noia, noi li agrada Verguenza

Posted: 2019-05-13 in TV

Verguenza es una producció de Netflix eehhhh vull dir Movistar, es la costum, es que últimament tot es de Netflix… Què faig mirant una sèrie espanyola? Ni idea, un dia vaig provar Fariña i em va agradar, i ara aquesta, ja no sóc el què era…. Tornant al tema. La sèrie tracta d’un parella d’uns 40 i pocs anys que vol tenir un fill. Ella treballa en una empresa de venta de teles (em sembla) i ell es fotògraf de casaments, però tot això no es el realment important, del què va la sèrie es de situacions incòmodes, saps aquella gent que sempre diu la frase més desafortunada possible en el pitjor moment possible? Doncs son aquests dos, en especial ell, té un do per crear situacions compromeses i donar explicacions per intentar arreglar-ho que encara ho espatllen més.

Verguenza es una sèrie molt especial, suposo que es podria classificar com a humor, però es un humor incòmode, de situacions desagradables, que un no s’hi voldria trobar, però veure al protagonista emmerdat fins les orelles es desagradable però alhora es morbós, no se com defensar-ho, simplement gaudeixo com aquesta parella fiquen la pota cada vegada més al fons i per intentar-ho arreglar encara ho empitjoren més, cada vegada es una pilota de merda més grossa. Es tracta d’uns personatges exagerats, per suposat, en especial ell, però tots coneixem aquest tipus de persones en la realitat, gent que es creu superior, gent amb prejudicis contra tot però que fan veure que son tolerants, gent que volen demostrar que son millors, que aparenten saber de tot, però que no tenen ni idea de res, no tenen cap empatia amb els altres, persones horribles que enganyen, menteixen i s’aprofiten dels altres només per quedar bé ells, però se’ls veu, es nota que són cutres, tothom els caça. La primera temporada son 10 capítols i la segona son només 6 capítols i un especial de nadal fent de frontera, 25 minuts cada capítol, passen voltant. Es el què us dic, no vols veure la sèrie però hi ha un monstre dins teu que t’impulsa a veure com posaran la pota els protagonistes, necessites aquesta droga que es la sensació de vergonya aliena. Es una sèrie complicada de recomanar, perquè hi ha gent que no gaudirà d’aquestes situacions incomodes, però com a mínim s’ha de reconèixer que es una sèrie original.

Verguenza té un 6,7 al filmaffinity i un 7,2 al imdb.

Nota: 7/10

Comentaris
  1. ahse ha dit:

    El Pons mirant una sèrie espanyola sobre gent cutre fent coses vergonyoses, horribles i enganyoses!!! On arribarem a parar…

  2. Roselles ha dit:

    Hi ha molts nivells de vergonya aliena. En un món on The Office és un 5, Larry David un 6, Louie un 7, First Dates un 8, y Adan y Eva (aquell programa de cites en una illa on anaven despullats) un 9, quin nivell de vergonya aliena li poses?
    A Movistar estic mirant la d’en Berto, que és divertida i té el nivell d’incomoditat “Larry David”.

  3. Jo si miro sèries espanyoles del netflix i de movistar, però només si veig que poden estar bé… aquesta pensava que seria una comèdia cutre (odio les comèdies) però hi ha un punt que m’ha mig convençut. Hmmm. :-)

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s