Cas típic 3155: noi li agrada noia, noi li agraden les estadístiques del 2019

Posted: 2020-01-27 in Blog

De fet no, no m’agraden les estadístiques del 2019 perquè son força dolentes comparades amb anys anteriors, però es culpa de la gent que no visita aquest blog, el contingut es tan bo com sempre, ehem…

 • Durant el 2019 12.380 lectors (no únics) han passat per aquest blog, uns quants menys que els 12.551 de l’any passat, en el 2017 15.152, lluny de les 23.359 visites que van passar al 2016 i encara més lluny de les 32.206 del 2015, algú ha dit decadència dels blogs?
 • La mitjana de visites per dia al blog es de 34, igual que l’any passat però lluny de les 42 del 2017 i encara més lluny de les 64 del 2016, no vull ni comparar amb el 2015. Això vol dir que s’ha mort la meitat de la població o què?
 • En aquest passat any 2019 s’han publicat 196 casos típics,  només 15 menys que el 2018, oi que semblava que aquest any havia fet moltes vacances? Doncs resulta que encara en podia fer més! Això vol dir més d’un Cas Típic cada 1,81 dies!
 • Durant el 2019 el blog va rebre 2.884 comentaris (comptant els meus i els de l’ahse), lluny dels 3.727 comentaris de l’any passat, lluny dels 5.115 comentaris del 2017. Si descomptes els meus comentaris i els de l’ahse em quedaria amb uns 900 comentaris de la “gent normal”, quina misèria!
 • Per tant la mitjana de comentaris per post es redueix una vegada més a 14,71 comentaris per post. Una vegada més descomptant els meus i de l’ahse surt a 5 comentaris per CT, fantàstic… L’any 2018 la cosa estava en 17,76 comentaris per post.
 • El posts del 2019 tenen 53.355 paraules, això son 272 paraules i mitja per post. 11 paraules per post més que el 2018! Una de les poques dades que augmenta aquest any!
 • Passo de comptar els comentaris que ha fet cadascú en el 2019, massa feina, però tothom es pot imaginar la quantitat aproximada…
 • El post més visitat ha estat el CT2790 gràcies al factor “back flip” que ha portat molts skaters decebuts al blog.
 • Xarel·10 em continua portant més visites que qualsevol altre blog i amb molta diferència, començo a sospitar que aquestes estadístiques no són del tot fiables, però sembla que 1.302 visites han sigut gràcies el blog d’en McAbeu. Allau es es el segon amb 168 visites i Clàssics de cine el tercer amb 141.
 • 191 imatges penjades durant el 2019, menys que les 216 penjades en el 2018.
 • Deixant de banda Espanya, els visitants dels països que més em visiten són: Estats Units, Romania (gràcies ahse) i Honk Kong (ni idea).
 • Els enllaços on la gent fa més clics en aquest blog són: Youtube, Twitter i Microsiervos.

Fins aquí les estadístiques del què ha donat aquest 2019. Si teniu curiositat en el C2960 trobareu les estadístiques del 2018 que van ser lleugerament millors.

Comentaris
 1. No et surt que et visito del Canadà? Es clar que si no comento, ho llegeixo al correu-e, sense anar al blog, i no deu sortir el país. Bé, avui sortirà.

 2. Eva ha dit:

  Tampoc no us flipeu: la “gent normal” no comenta en aquest blog.

 3. El Peix ha dit:

  El problema de la decadència és no haver-hi viscut des del principi. Aquí rau el teu error.

  • ahse ha dit:

   De quin principi estariem parlant?

   • El Peix ha dit:

    El principi és el post del Lamark, que no és CT. No es pot començar anant de baixada en les estadístiques, com a molt es va pla, però no en tinc ni idea de la ciència de l’estadística o sigui que potser m’estic equivocant.

    Podríem parlar també de principis morals, però d’això, hi ha algú que en tingui?

    Hi ha més principis, com coses dels físics o arguments lògics o científics que marquen les teories, però una altra vegada, no en tinc ni idea i no vull entrar en un jardinet.

    PS: Estic llegint un llibre molt interessant d’un senyor anomenatl Francesc Nicolau que parla de l’evolucionisme avui (publicat el 1984, actual) i per entrar en el context històric parla del tal Lamark entre d’altres.

    • ahse ha dit:

     Les estadistiques acostumen tenir forma de panxa.

     El govern xinès segur té principis morals. Els iberics probablement no teniu. Suposo que Lamark diria que no els necessiteu, ja que aparentment aconseguiu viure sense.

     La tercera llei de la mecanica clasica mana ^^

     Quin llibre?

     • El Peix ha dit:

      L’evolucionisme, avui de Francesc Nicolau. Edicions Terra Nostra S.A. 1984. És molt amè, la veritat. I fa olor de llibre vell, cosa que els llibres electrònics no tenen i de tant en tant es troba a faltar

     • ahse ha dit:

      De què parla el llibre, segons la teva ictio-opinió? Acabo de llegir certa merda sobre, i no sembla que sigui amé…

     • El Peix ha dit:

      Tenint en compte que els peixos som animals bastant antics (no com vosaltres), la nostra evolució ens ha portat a ser uns éssers bastant perfectes. Vosaltres, que permeteu que els dèbils visquin a base de medicaments i cures intrusives, no deixeu que la natura faci el seu curs i, de mica en mica, anireu degradant els vostres gens fins que la vostra espècie serà bastant “cutre”.

      El problema de tot plegat és que l’evolució és lenta, molt lenta i es basa en atzars que donen més possibilitats de supervivència. Per aquesta lentitud i per culpa vostra, nosaltres, els peixos, no podrem digerir ni metalls pesats ni plàstics a temps i desapareixerem d’una manera ben patètica.

      El llibre és un recull d’articles que es van escriure a la primera meitat dels anys 80 del segle passat. Estem parlant de d’un coneixement que, valgui la redundància, ha evolucionat molt i el llibre potser està quedant obsolet. La millor part del llibre és la primera, on es posa en context històric com Charles Darwin va poder arribar a la seva teoria. Està escrit de manera que qualsevol inexpert en el tema pugui entendre-ho (per això el llegeixo).

  • Pons ha dit:

   Però si he vist totes les fases dels blogs! Estic aquí des de pràcticament el seu naixement, la seva expansió i aquí continuo en la seva decadència. Porto molts anys al peu del canó!

 4. McAbeu ha dit:

  Sort que jo ja no repasso les meves estadístiques, tindria un disgust quan comprovés que aquestes 1302 visites que tens des del meu blog no visiten el XAREL·10.

 5. ahse ha dit:

  Jo crec que si a mi em pregunta algú la resposta correcte serà que el bloc va millorant amb cada dia que passa, els CTs són perfectes, els lectors poca-traça i les estadistiques són falses, evidentment. Segurament l’administració de wordpress va baixant els números en un intent vicios de fer-nos passar al servei de pagament…

 6. XeXu ha dit:

  Tot va de baixada, sí. Em sembla que si cadascú fes un post semblant a aquest la davallada seria proporcionalment molt semblant. Tot i així, no tots tenim una AhSe que ens manté les estadístiques. M’agradaria conèixer les estadístiques de l’AhSe, ponderades als números del blog, per si ella manté la seva fermesa o també va de baixada.

  • Pons ha dit:

   L’ahse es la única constant en aquesta inconstància del blogs, al peu del canó fins la mort, seva o de Pons’s blog el primer que passi abans

  • ahse ha dit:

   No entenc què pretens conèixer, el bloc del Pons va meravellosament bé i ja sabem que les seves estadistiques estan manipulades pel equip malvat del wordpress! L’AhSe és una constant:

   #define AhSe

 7. Risto ha dit:

  Vaja, veig que això de perdre seguidors no és un fet global. Jo em pensava que eren els meus seguidors solament, que s’havien cansat de mi, però veig que no sóc l’únic. “Mal de muchos, consuelo de tontos”…

 8. […] aquí les estadístiques del què ha donat aquest 2020. Si teniu curiositat en el CT3155 trobareu les estadístiques del […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s