Cas típic 3185: noi li agrada noia, noi li agrada la 2ona, 3era i 4rta de The Good Place

Posted: 2020-03-18 in TV

The Good Place es aquella comèdia sobre una dona bastant horrible que acaba al cel per error. A mesura que els capítols avancen la trama avança molt, pràcticament en cada capítol la situació es re-defineix, els personatges no paren de donar voltes per tot aquest mon fantàstic entre el “bon lloc” i el “mal lloc”, el que sembla en un capítol pot canviar totalment en el següent capítol. Però arriba un moment que tots aquests canvis “imprevists” s’acaben fent repetitius, en el fons la sèrie no para de donar voltes sobre el mateix, els personatges, tot i que continuen estan bé i son divertits, no fan més que repetir-se sobre les idees que ja tenim sobre ells, es a dir, són tòpics amb potes que no paren de posar-se en situacions que tot i ser diferents ja han passat de manera semblant. Quatre temporades han sigut massa per una idea d’una sèrie original que s’ha acabat estirant massa, com un xiclet, primer està molt bé perquè té sabor, però cada vegada es va diluint més aquest sabor fins que ja només et fa mal la mandíbula de tant mastegar repetitivament, potser ha sonat una mica cruel, la sèrie es continua deixant mirar, i realment tens curiositat per saber com acabarà tot, però ja no es la frescor de la original primera temporada, aquesta es la evolució de la sèrie fins la tercera temporada, però en la quarta, potser ha influït en que he fet una pausa temporal entre les dos temporades i he agafat la sèrie amb ganes noves, i sobretot el final, ha estat un final emotiu i satisfactori, queda ben tancada la trama, tot el que se li pot demanar a un final, fins hi tot podria qualificar a The Good Place amb un dels finals més emotius que he vist mai tot i tractar-se d’una comèdia, d’acord que es quedaria per darrera de grans finals emotius com A dos metros bajo tierra, el Ala Oeste i Downton Abbey, però no gaire per darrera d’ells.

Cada capítol de The Good Place comporta mínim una sorpresa


Recordareu la primera temporada en el CT3071. The Good Place té 6,8 un al filmaffinity i un 8,2 al imdb.

Nota 2ona: 7/10
Nota 3era: 6/10
Nota 4rta: 8/10

Comentaris
 1. allau ha dit:

  Molt d’acord amb el que dius. Es podien haver estalviat la tercera temporada per convertir “The Good Place” en un clàssic.

 2. McAbeu ha dit:

  Jo també ho veig igual. Vaig veure les tres primeres temporades gairebé seguides i, al final, ja n’estava una mica fart (sort que els capítols duren menys de mitja hora). En canvi, amb la quarta la cosa torna a millorar i he trobat que ha sigut un bon tancament de la sèrie.

 3. rits ha dit:

  Apuntada! Ens fan falta comèdies!

 4. Ciutadà K ha dit:

  Totaaaalment d’acord. Una bona idea que han estirat massa. Cert que té un bon final però jo el vaig trobar excessivament sensible/edulcorat pel que ha estat la sèrie … no l’he vist prou coherent

 5. XeXu ha dit:

  Tenint en compte les puntuacions que sols posar, amb les que atorgues a The Good Place el que expliques a la ressenya no li fa justícia. La sèrie té la llargada que ha de tenir, a mi no se’m va fer pas llarga ni repetitiva. El problema seria si haguessin decidit fer una cinquena temporada, però els mateixos autors van dir que, tot i l’èxit, es van mantenir fidels a la idea que tenien d’acabar. Per mi, de les millors sèries que he mirat els darrers temps, tant és així que ara totes m’avorreixen, no hi ha manera. Ahir vam començar a mirar ‘Fleabag’ i després del primer capítol ens vam mirar amb cara de ‘no way’. Tampoc no ens enganxa The man on the High Castle, ens fa mandra posar-la perquè fa mal rotllo, al mateix nivell que el telenotícies. Tirem de pel·lis darrerament. Algun suggeriment de sèrie? Encara que no prometo res.

  • ahse ha dit:

   Tu és que ets marró, per això veus les coses una mica deformades

  • Pons ha dit:

   Parlar de coses positives es avorrit, prefereixo centrar-me en les negatives, la ressenya ha estat força curta, això es positiu, vol dir que hi ha poques coses negatives a dir. Es una sèrie original, innovadora, amb bon rotllo, amb Ted Danson i recomanada per tots els públics, una aposta segura.

   PS: Fleabag es una petita joia que en parlaré quan l’hagi acabat, per motivar-te només et diré que en la segona temporada surt en Moriarty, coi d’actors anglesos que son superiors.

   PS2: Recomanacions? Agafa aquest rànquing i ves mirant.

   • XeXu ha dit:

    Tranquil, ja m’he posat HBO i tinc distracció per una temporada més. Fleabag serà una joia, però també ho són les de Tous i les de Pandora i a mi em semblen una autèntica porqueria. Tot i així, llegiré la teva ressenya quan la facis, a veure què m’estaré deixant perdre.

 6. ahse ha dit:

  Una serie de tòpics amb potes amb puntuació tan alta??? 7 de 10? 6 de 10? 8 de 10?? Matarem al becari que ha redactat el CT!

  • Pons ha dit:

   Els tòpics poden ser divertits, si es fan repetitius com la tercera temporada poden cansar, però si ho fan amb gràcia com la majoria de capítols està bé

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s