Cas típic 3350: noi li agrada noia, noi li agraden les estadístiques del 2020

Posted: 2021-02-08 in Blog

De fet no, no m’agraden les estadístiques del 2020 perquè son força dolentes comparades amb anys pretèrits, però es culpa de la gent que no visita aquest blog, el contingut es tan bo com sempre o millor!

 • Durant el 2020 17.342 lectors (no únics), 3.415 (únics) han passat per aquest blog, uns quants més que els 12.380 de l’any passat, tot i això lluny de les 23.359 visites que van passar al 2016 i encara més lluny de les 32.206 del 2015. Els blogs continuen amb decadència però com a mínim es manté sense decaure més. L’augment ha sigut gràcies al octubre que estranyament ha estat el mes més vist des d’aquest blog des del febrer del 2015, encara no se quin post d’octubre va ser tan visitat.
 • La mitjana de visites per dia al blog es de 48, bastant per sobre de les 34 de l’any passat però lluny de les 64 del 2016, no vull ni comparar amb el 2015. Això vol dir que s’ha mort la meitat de la població o què?
 • En aquest passat any 2020 s’han publicat 187 casos típics, només 9 menys que el 2019, oi que semblava que aquest any havia fet moltes vacances? Doncs resulta que encara en podia fer més! Això vol dir un CT cada 1,95 dies!
 • Durant el 2020 el blog a rebut 3.158 comentaris (comptant els meus i els de l’ahse), per comparar el 2019 el blog va rebre 2.884 comentaris, lluny queden però dels 3.727 comentaris de l’any 2018, i més lluny dels 5.115 comentaris del 2017. Si descomptes els meus comentaris i els de l’ahse em quedaria amb uns 1.000 comentaris de la “gent normal”, quina misèria!
 • Per tant la mitjana de comentaris per post augmenta una mica a 16,89 comentaris per post, respecte el 14,71 del 2019.
 • El top de comentaristes queda tal que així: Ahse, Pons, El Peix, McAbeu Xexu.
 • El posts del 2020 tenen 70.192 paraules, això son 375 paraules per post. 103 paraules per post més que el 2019!
 • El post més visitat ha estat el CT3304 doblegant papers, seguit pel CT3157 aniversari del blog i tanco el top 3 amb el CT3159 amb el llistat de sèries del 2019.
 • Xarel·10 es el blog que continua portant més visites que qualsevol altre blog, segon es l’Allau i tercer classicscinema.blogspot.com. Com a curiositat hi ha gent rara que em visita a través de twitter.
 • 131 imatges penjades durant el 2020, que son menys que les 191 penjades en el 2019.
 • Deixant de banda Espanya, els visitants dels països que més em visiten són: EUA, Canadà i Romania.
 • Els enllaços on la gent fa més clics en aquest blog són vídeos de youtube i enllaços a twitter.


Fins aquí les estadístiques del què ha donat aquest 2020. Si teniu curiositat en el CT3155 trobareu les estadístiques del 2019.

Comentaris
 1. El Peix ha dit:

  Quina emoció!!! És el millor CT de l’any? Posaria la mà al foc, la meva no perquè soc un peix i no en tinc, que sí.

  Gràcies per aquest gràfic tan meravellós!

 2. McAbeu ha dit:

  Mirem la part positiva i alegrem-nos que hi ha més d’un indicador a l’alça No és mala cosa, això.

  Per cert m’agraden aquests resums tan detallats i amb dades tan precises. Per afegir una mica més de precisió, puc dir que jo soc un dels que els agrada el Pons’s Blog en blau. ^_^

 3. Artur Rh ha dit:

  Felicitats !! Segons l’estadística , has obtingut majoria absoluta del partit “M’agrada el blog d’en Pons” ! ;)
  Cava a dojo i a celebrar-ho !!

  • ahse ha dit:

   No t’oblidis de regalar unes ampolles extra al Pons, per haver-te donat aquesta extraordinaria oportunitat per celebrar! Viscan les estadistiques del Pons’s blog! Llarga vida als blocs de numeros i als seus autors!

  • Pons ha dit:

   Gràcies! Pons sempre guanya, encara que perdi.

 4. Roselles ha dit:

  Tot i la decadència dels blogs en general, no deixen de ser uns números ben acceptables.

  De part dels verds, llarga vida al Pons!

 5. XeXu ha dit:

  Com??? Només cinquè en comentaris?? I per això em mato a passar cada dia per aquí? Bé, gairebé cada dia. Doncs vaja, m’hi hauré d’esforçar més. O potser ja ho dono per perdut, no sé. Total, ja no dónes BCPP ni res. Deu ser perquè el Sergi ja no passa per aquí.

  • Pons ha dit:

   M’has descobert, el BCPP era només una tapadora per donar aquest “premi”. O potser es que el Sergi era l’únic que es mereixia algun BCPP. M’agrada que et posis gelós del Sergi encara que no aparegui, bé pel twitter està més actiu.

  • ahse ha dit:

   És que ets un vago i no t’esforces gens, llavors et queixes per què es nota… No voldries BCPP-s pe això, espero!

 6. ÒscarAzAl ha dit:

  Com ja han comentat, al final els números no són tan dolents. Jo reconec que fa un parell d’anys que vaig afluixar molt la presència blogaire. Em fascina veure que aquí hi ha un grupet de motivació perenne.

  • ahse ha dit:

   Doncs al nostre becari no li fascina gens que només en comentis un o dos cops a l’any, com per fer veure que passes del bloc i la seva fantastica activitat! Potser et penses que el sol seguiria sortint si no fos pel Gran Pons i els seus manaments!?

  • Pons ha dit:

   Ja ho veus. Som els quatre pringats de sempre que ens passegem pels mateixos blocs, ningú nou.

 7. […] el CT3345 amb l’aniversari del blog, el CT3364, el primer recull de pelis de l’any, el CT3350 amb les estadístiques del 2019, i el CT3376 on parlo d’un blog que no es Pons’s […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s