Cas típic 3408: noi li agrada el dia mundial del Culte al Pons!

Posted: 2021-05-31 in Blog, Divagacions meves

Feliç dia mundial del culte al Pons! Bé, avui no és el dia, va ser fa uns quants dies, concretament el dimecres 26 de maig, però me’n vaig oblidar, per sort per vosaltres l’ahse m’ho va recordar, i és estrany que me n’oblidés, perquè és un dels dies més importants d’aquest blog conjuntament amb el dia de l’aniversari del blog, el dia del meu aniversari, el dia del recull dels millors Casos Típics, els dies que els CTs són múltiples de cent, i una desena de celebracions especials més que fa aquest blog al llarg de cada any. I mira que és fàcil de recordar que és el 26 de maig perquè sempre és un dia després del dia de l’orgull friki.

No patiu, l’any vinent tampoc no celebraré aquest dia mundial quan toca perquè el 26 de maig cau en dijous. Crec que entre els anys que me n’oblido i els anys que el 26 cau en dia que no publico post crec que he celebrat més vegades aquest dia fora de la data que toca que no pas en la data que toca, per tant el més tradicional i per tant més correcte es celebrar el dia mundial del culte al Pons el dia que no és el dia mundial del culte al Pons, té molt sentit, oi? Sí, jo també ho trobo. Per cert, en el CT1363 s’explica l’origen de tal efemèride. En fi, sigueu feliços i seguiu rendint culte al Pons, ja que una cosa està lligada amb l’altre.

Comentaris
 1. McAbeu ha dit:

  Sempre va bé celebrar alguna cosa i el petit detall que el dia que ho fem no sigui el dia que toca té una importància relativa… si no tenim en compte el desgavell que provoca en el continu espai-temps amb l’augment exponencial de les probabilitats d’una implosió quàntica. Però, tret d’això, no li veig cap problema. Així que: Feliç Dia del Culte al Pons!! 

  • ahse ha dit:

   Feliç explosió quantica! Visca el Pons!!

  • Pons ha dit:

   El continu espai-temps ha superat coses pitjors, com aquelles vegades que he publicat casos típics fora de Pons’s Blog.

   PS: T’has oblidat el “mundial” que serveix per remarcar la importància que se celebra a tot el planeta, i no només posem per cas a Reus.

 2. ahse ha dit:

  Jo realment vaig flipar entrant el dia 26 al bloc per veure uns llops fent coses…

 3. Això del dia del Culte el Pons ho has de comunicar als mitjans. Aquest matí estava escoltant la Laura Rosell i no n’ha dit res…

 4. El Peix ha dit:

  Mira que bé! Sense voler m’ho vaig saltar i em sentia força preocupat.

  És tot un honor poder ser partícip, ni que sigui amb un simple comentari, d’aquesta gran efemèride que any rere any es va complint.

  Visca el dia mundial del Culte al Pons!

  (Comentari escrit tot fent una genuflexió)

 5. Feliç dia mundial del culte al Pons! Bé, fa uns quants dies, però com que tu tampoc ho has fet el dia que tocava, tant se val, oi?

 6. XeXu ha dit:

  Doncs no vaig rendir culte al Pons ni el dia que tocava, ni el dia que vas fer el CT… i arribo avui aquí, a misses més que dites. Soc un mal devot d’en Pons…

  • Pons ha dit:

   No et preocupis, en el culte sectari del Pons no tenim infern… tenim una cosa molt pitjor que ja te la trobaràs quan hi acabis.

  • ahse ha dit:

   Passa’t per l’oficina del becari per recollir el teu premi de devoció ^^

 7. […] que pràcticament mai se celebra el dia que toca, veure per exemple el de l’any passat, el CT3408, i ja us dic que no és l’únic que es va celebrar el dia que no tocava, de fet, crec que […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s