Cas típic 3421: noi segueix les instruccions

Posted: 2021-06-22 in Dimarts Vintage

Els posts sobre etiquetes i instruccions boges no fallen mai, per exemple el CT992

Abans d’utilitzar un producte abans llegiu les instruccions? Mai? Tranquils, jo tampoc ho faig mai. Soc d’aquells que es consideren prou espavilat per a saber com funcionen les coses per mi mateix.

Per exemple, em sembla que soc perfectament capaç de fer el que recomanen a les instruccions d’aquesta samarreta sense haver-ho de llegir. Ei, digueu-me perspicaç.

lavar-cuando-este-sucia1

A vegades les instruccions en comptes d’aclarir els conceptes els fan més tèrbols. Per exemple aquesta XBox 360. Que coi passa amb la vaca??!!! I el peix?? I el cervell?? I per l’orella?? La gent no està bé.

comodondexbox

Un tema a part són les edats recomanades. En concret aquest producte no tinc una idea exacta de la seva utilitat, però sigui el que sigui està clar que 9 anys i mig potser no seria l’edat més encertada.

juguetenorecomendadoparaniosmenores

Instruccions que ens trobem en casos més extrems. Com el cas de trobar-se en un carrer de Londres i enmig d’una revolta social. Les indicacions no donen lloc a dubte:

revuelta-social-londres

Una cosa que em fa molta gràcia és quan els objectes supliquen per ells mateixos.

no-al-maltrato-etiquetil

I el meu tipus d’etiquetatge preferit és aquell que es protegeix les espatlles contra el col·lectiu que sempre serà capaç de provocar problemes amb qualsevol cosa, efectivament els gilipolles.

atencion-al-gilipollas-1

PD: Qualsevol semblança amb aquest post és pura coincidència.

Comentaris
 1. El Peix ha dit:

  Que què passa amb mi? Doncs que hi ha classisme, això és el que passa. Especieisme detectat. Què vol dir que no som necessaris per jugar a aquesta consola? #peixwantstohelptoconnectxbox

  • AhSe ha dit:

   Els peixos no us podeu endollar a cap consola, així de clar! No teniu el connector adient ^^

   • El Peix ha dit:

    No no no no, després de mirar el manual una bona estona, el que diu és no utilitzar cap peix per al muntatge de la consola, en cap cas a connectar-m’hi. Arribo a la conclusió que no hi ha ni especieisme ni discriminació, ans el contrari!

    Estic aprenent a llegir imatges, però hi ha moltes paraules per cadascuna.

    • AhSe ha dit:

     Millor aprens xinès amb caràcters tradicionals, et resultarà molt útil i la transició cap als simplificats ho tindràs molt fàcil, 鱼先生 ^^

  • Pons ha dit:

   Obre una petició a change.org

 2. McAbeu ha dit:

  És d’agrair que a les instruccions de la Xbox et diguin que perquè funcioni, s’ha de connectar a un mòdem i no a l’orella d’algú o al cul d’una vaca. Suposo que la segona part és per avisar que perd la garantia si l’obres amb una clau Allen, si la mulles com un peix o si fas servir el cervell per jugar a algun dels seus jocs.

  La joguina del “69” m’ha fet sorgir un dubte que potser tu em podràs resoldre. Si no és apta per a menors de nou anys, és perquè “conté peces petites que els nens es podrien posar a la boca”?

  • AhSe ha dit:

   Apostaria allò que sigui que els humans voleu endollar coses a les vaques!

   Els nens petits no només posen coses a la boca, fins i tot les traguen…

  • Pons ha dit:

   És terrible, els nens s’ho posen tot a la boca, llavors s’ofeguen i es tornen d’un color blau lilós molt lleig que fa que perdin la garantia i ja no els pots retornar.

 3. AhSe ha dit:

  Jo en llegeixo. No totes, però en llegeixo.

 4. Realment la gent no deu estar bé. I les empreses que posen aquestes instruccions, tampoc. Tots plegats confirmen que en el món hi ha massa imbècils. Però és divertit veure aquestes instruccions. Ben triades!

 5. XeXu ha dit:

  Les instruccions de com fer servir una llamborda són molt top. Però no queda clar si només és aquella la que s’ha de fer servir, o si és aplicable a les altres també, encara que no tinguin missatge. En cas de revolta, no sé si estàs per anar buscant les llambordes aptes i les que no…

  • Pons ha dit:

   Només és aquella, llavors quan l’has llençat has de demanar si us plau que te la tornin per poder-la tornar a llençar. Revolucionaris si, però educats també.

  • AhSe ha dit:

   Només aplica a aquella, és clar! No es poden fer servir llambordea que no venen amb instruccions de ús. En cas de revolta has d’anar amb compte que sino et caurà una denuncia!

  • AhSe ha dit:

   Només aplica a aquella, és clar! No es poden fer servir llambordes que no venen amb instruccions de ús. En cas de revolta has d’anar amb compte que sino et caurà una denuncia!

   P.S.
   Mira que fins i tot et poso l’errata del comentari, no sigui el cas que l’erroni no s’entengui i a la revolta vagis ficant la pota!

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s