Cas típic 3522: noi li agrada El emblema del traidor

Posted: 2022-02-08 in Llibres

El emblema del traidor -Juan Gómez Jurado (432 pàgines)

El llibre és un thriller d’acció, bàsicament com tots els llibres que he llegit d’aquest autor, i crec que són els únics tipus de llibres que té aquest home, i ja m’agrada que sigui així, o potser al Messi li demanaríeu que també jugués a bàsquet? La trama gira al voltant d’uns adolescents alemanys que viuen a Munich durant els anys 20 del segle XX, una època convulsa per viure a Alemanya, i més quan aquests joves creixen i arriben als anys 30. El nostre protagonista és nebot d’un baró, però és un baró pelat de pasta, a part que tampoc és que aquest noble tingui massa simpatia pel seu parent, perquè sembla que va passar alguna cosa amb el pare del protagonista, i va morir en misterioses circumstàncies, les quals el protagonista voldrà aclarir costi el que costi, i podeu pujar-hi de peus que costarà molt.

El llibre és entretingut, com tots els que he llegit de Gómez Jurado, bé, potser aquest el que menys, però per força sempre n’hi ha d’haver un pitjor igual que sempre n’hi ha un de millor. La història està plena d’elements que funcionen, un protagonista jove molt espavilat, espavilat a la força si no vol acabar malament, té una societat misteriosa i secreta com són els Maçons, i per descomptat té Nazis, també hi ha un xic d’història d’amor, tanmateix, no li tindrem en compte a l’autor.

Nota: 6/10

Comentaris
 1. McAbeu ha dit:

  M’he imaginat Messi jugant a bàsquet… i no, no li demanaria.

  Pel que fa al llibre. No me’l llegiré perquè ja tinc una llista de lectures pendents massa llarga, però és d’aquells que no em faria res llegir-lo i, segurament, m’agradaria i tot.

  • Pons ha dit:

   Jo m’imagino al Messi fent qualsevol cosa que no sigui jugar a futbol i no acaba bé… És fàcil que t’agradés el llibre, en general no et veig molt crític amb els llibres que llegeixes, i si no són dolents ja t’agraden. A més, com dic l’autor en té de millors, si has de llegir alguna cosa d’aquest home jo començaria per Reina Roja.

  • AhSe ha dit:

   Per què no li demanaries??

 2. AhSe ha dit:

  Jo al Messi li demanaria que jugui basquet, handball, tennis i també hoquei-patins.

  • Pons ha dit:

   Pots demanar el què vulguis, ara bé, el resultat de veure’l jugant a bàsquet no serà tan satisfactori com veure’l jugar a futbol.

 3. AhSe ha dit:

  La cosa que no demanaria al Messi és que faci del cirugià d’algun desgraciat qualsevol, de fet, ni del pitjor enemic! Ningú es mereix una mort tan cruel com la d’estar trossejat per un futbolista…

 4. […] El emblema del traidor -Juan Gómez Jurado (432 pàgines) (6/10) […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s