Cas típic 3542: noi li agrada la Wilkinson

Posted: 2022-03-23 in Dimarts Vintage

Avui recupero el CT1106 sobre el meu descobriment sobre la Wilkinson

Quan pensava que havia arribat un punt el qual la meva qualitat de vida no podria fer una altra cosa que sinó empitjorar, descobreixo una maquineta d’afaitar. Des de la primera vegada que vaig afaitar-me he fet servir maquinetes d’un sol ús, suposo per què al principi vaig pensar per quatre pels que tens no val la pena comprar-te una maquineta decent. Però anava passant els anys i anava continuant comprant maquinetes d’un sol ús, que per cert, serveix per a unes quantes vegades sense problemes. Fins que la setmana passada vaig fer el pas, vaig introduir un canvi a la meva vida, vaig introduir la Wilkinson Quattro Titanium.

El canvi ha sigut poc menys que espectacular. Tot el que diuen els anuncis on apareixen curioses combinacions d’avions supersònics i noies atractives que acaricien la cara del noi és cert! En un primer moment impacte una mica la maquineta en si plena de peces mòbils i enginys tallats, penses que t’estàs jugant la vida i fa una mica por fer-la servir, però després penses que no hauràs pagat 10€ per res. La sensació és una mica estranya al principi, trobes a faltar aquella resistència a tallar el pèl de la teva maquineta d’un sol ús tenia, aquesta la passes i sembla que no faci res, que només s’emporti l’espuma, però no! Talla el pèl d’una manera neta i eficient. És increïble, he estat fent el panoli tots aquests anys. De fet, ara fins i tot em sap greu per les noies que mai experimentaran aquesta estranya sensació d’afaitar-se la cara amb una Wilkinson.

Suposo que us preguntareu, per què una Wilkinson i no una Guillette Match 3 com té tothom? Primera per què els francesos no cauen bé, són un poble que fa rabia. Aprofito l’ocasió per saludar a tots els meus amics francesos, una abraçada. Tornant al tema, de debò confiaríeu a utilitzar una maquineta d’afaitar inventada per la mateixa gent que va inventar la guillotina?

Ah sí! Gairebé m’oblidava, si esteu pensant a què coi bé la foto de la rossa en aquest post, hi ha una explicació molt senzilla. Quan busques Wilkinson en les imatges del Google no apareix el que vosaltres esteu pensant, apareix la senyoreta Kendra Wilkinson. Entre posar una foto d’una maquineta d’afaitar i la Kendra, la cosa està clara, no?

Per cert, si us esteu preguntant si Wilkinson em deu haver pagat per escriure aquest post. Doncs si, i una pasta.

Comentaris
 1. McAbeu ha dit:

  Primer cal dir que a mi em sembla que el fet que els fabricants d’una fulla d’afaitar siguin els mateixos que han inventat la guillotina és una prova de fiabilitat del producte… sempre que no se te’n vagi la mà.

  Segon vull fer constar que he buscat “wilkinson” a Google Imatges i que actualment les primeres que surten són les màquines d’afaitar. Per trobar una foto de la Kedra he hagut d’anar força avall i que abans d’ella, entre altres paios que no conec, surt en Tom (l’actor de Full Monty).

  Tercer i per acabar donaré una dada de gran interès (diria que d’interès mundial, però tinc els meus dubtes que aquí la sapigueu valorar com es mereix): Jo m’afaito amb una afaitadora elèctrica Philips (he provat també una Braun de fulla plana, però no em va anar tan bé).

  • Pons ha dit:

   La fiabilitat és important en un producte, però quan aquest producte s’ha d’aplicar directament sobre la teva pell potser prefereixes que la paraula principal sigui “seguretat”.

   Deu haver canviat molt l’algoritme de Google en tants anys, i la popularitat d’aquesta senyora també deu haver caigut molt amb els anys, molt més que la popularitat de la màquina d’afaitar.

   Jo també fa anys que vaig amb una màquina elèctrica, ja veus que em van bé les coses, però ara mateix no et sabria dir la marca.

  • AhSe ha dit:

   Primer cal dir que ens sembla que al CT que portava traficants de droga en lloc de noies mig-despullades no vas comentar i… és bastant sospitós.

   Segon volem fer constar que estàs rebent i/o possiblement llegint notícies falses.

   Tercer i per acabar, el becari pren nota de les teves equivocacions a l’hora d’afaitar-te. Ningú podrà mai comprendre com el famós comentarista humà del Pons’s blog hagi triat una afaitadora elèctrica Philips.

 2. AhSe ha dit:

  Trobo meravellosa la foto de la noia i ben patètica la situació de les noies que mai no arribaran a provar els efectes vintage d’afaitar-se la cara amb una Wilkinson els dimarts o fins i tot els altres dies feiners. Jo tampoc recordo si he fet servir mai una maquineta d’afaitar d’aquesta marca, no pas per a la cara.

  En tot cas, sí recordo que fora del món virtual el Guillette Match s’escrivia Gillette Mach i que acostumava anar bastant bé – de fet, crec que encara estic comprant les fulles d’afaitar de la mateixa una vegada a l’any o així.

 3. AhSe ha dit:

  Per cert, si busco Wilkinson al google em surt un paio:

  Mark Wilkinson

  • Pons ha dit:

   Mira, he descobert com s’escriu Gillette Mach correctament, mira quin CT més útil! També he descobert qui és Mark Wilkinson, però com que és una dada sense importància suposo que l’oblidaré aviat

   • AhSe ha dit:

    Serà millor recordar el nom com a “exemple d’una persona que té èxit malgrat no tenir pits”

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s