Cas típic 3572: noi li agrada el Dia Mundial del Culte al Pons

Posted: 2022-06-06 in Blog

Feliç Dia Mundial del Culte al Pons! Això és el que us diria si avui realment fos el Dia Mundial del Culte al Pons, per simplificar-ho li podem dir DMCP. El cas és que avui no és el DMCP, tot i que cada dia és un bon dia per ser el DMCP (sort que ho he simplificat), el dia “oficial” és el 26 de maig, però el 26 de maig del 2022 va caure en dijous, mal dia per celebrar res i menys el DMCP. Una de les tradicions que té associat el DMCP és justament el fet que pràcticament mai se celebra el dia que toca, veure per exemple el de l’any passat, el CT3408, i ja us dic que no és l’únic que es va celebrar el dia que no tocava, de fet, crec que l’he celebrat més vegades el dia que no toca que no pas el dia que toca, normalment sol haver-hi només uns pocs dies de diferència entre el dia oficial i el dia que el celebro, però recordo que algun any van passar mesos i tampoc es va acabar el món.

Per resumir, podeu celebrar el DMCP el dia que vulgueu, jo mateix ho faig, mentre sapigueu que l’esteu celebrant el dia que no és oficial ja està bé, el que és important és celebrar-lo mínim una vegada a l’any, si el voleu celebrar diverses vegades a l’any, jo no em queixaré. Si no sabeu com se celebra el DMCP, no us preocupeu, cadascú ho pot fer a la manera que consideri oportuna mentre no molestí a tercers, si una cosa té el culte al Pons és que és molt respectuós. Si no vaig errat aquesta és la novena vegada que se celebra el DMCP, a mi em sembla poc, a vosaltres no us sembla que és una tradició que s’ha fet tota la vida? Què hi havia abans del DMCP? Sí, existia Pons’s Blog, perquè Pons’s Blog sí que ha existit des de sempre (Potser no literalment a wordpress, però en els vostres cors sempre hi ha sigut). No heu sentit mai aquella expressió que diu “Si X no existís, s’hauria d’inventar” doncs justament això és el que va passar amb el DMCP, que el vaig haver d’inventar. Oi que el món és millor des de la creació del DMCP? De res i Feliç Dia Mundial del Culte al Pons!

Comentaris
 1. McAbeu ha dit:

  Ja tenia programat dedicar el dia a celebrar la Segona Pasqua, però ara només ho faré fins a l’hora de dinar. Així tindré tota la tarda per commemorar el DMCP tal com el MEV mana.

  PS: Encara no tinc pensat que celebraré a la nit… algun suggeriment?

  PS2: Feliç Dia Mundial del Culte al Pons!

  • Pons ha dit:

   Segona Pasqua? Bah, això és una festa que normalment ningú recorda celebrar, aquest any encara perquè l’han fet festiva.

   PS: Feliç Nit Mundial del Culte al McAbeu?

  • AhSe ha dit:

   Què és això segona Pascua… de què anem!! Com pots mesclar coses religioses amb assumptes tan importants com la celebració del DCMP?!

   P.S.
   A la nit has de sortir a una terrassa per admirar la lluna i menjar pastisos rodons incrustats amb la lletra P.

   Visca el Pons!!

 2. AhSe ha dit:

  Doncs no sé, intentar percebre un 6 com a un 26 em costa una mica que estem a un bloc de números i sembla que no trobo la transformada… El pitjor de tot, però, és que avui no tinc la tovallola amb el 42 per posar-me-la damunt!

  Visca el Pons! Llarga vida al Pons i al seu bloc! Mort als becari reaccionaris bananers!

 3. El Peix ha dit:

  Jo ho he celebrat treballant, que m’ha molestat a mi mateix. Visca el DMCP!

  De passada afegiré, per respecte al dia, que existeix el Dia Internacional del dia, el 21 de juny.

  • AhSe ha dit:

   Vas fer un greu error treballant el DMCP, recomanaria que intentis canviar d’empresa, és ben obvi que no saben a quin món viuen ^^

   El dia del Dia l’has de comentar o bé quan tornis amb la compra del Dia o bé al dia del Dia, ja saps, avui és una festa molt més important, el DMCP, que podria eclipsar al Dia… Seria llastimós, oi?

  • Pons ha dit:

   Segur que el Dia Internacional del dia no és tan flexible en dates com el DMCP

 4. Alyebard ha dit:

  Es pot invocar-vos amb “Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtagn”?

 5. […] CT3572: Dia mundial del culte al Pons […]

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s