Cas típic 3579: noi li agrada somiar

Posted: 2022-06-22 in Dimarts Vintage

Avui recupero el CT1132 amb un somni inquietant

Ahir vaig somiar i en llevar-me recordava el que havia somiat. Aquest fet que no sembla gaire extraordinari, en el meu cas personal és un fet realment estrany. Sobre el contingut dels somnis s’han muntat moltes teories. Com que no és un tema que m’interessi gaire no m’he molestat en donar-los. I encara que el post d’avui vagi una mica sobre somnis tampoc m’he documentat al respecte. Porto més d’un miler casos típics sense documentar-me sobre res, no tindria cap sentit començar a fer-ho ara… De totes maneres, una de les teories més conegudes és que els somnis representen les preocupacions i les inquietuds que estan enterrades en el més profund del nostre subconscient. Algun tema important que durant la nit el nostre cervell aprofita per profunditzar i analitzar, moltes vegades representat al·legòricament mitjançant complexes metàfores que són els somnis de situacions absurdes i sense sentit. El cas és que el meu somni va consistir en: Picar la 50/30 en el metro i la màquina que em pica la targeta em fa malbé un lateral de la targeta. Fi del somni, res més. Tan buida és la meva vida que l’única preocupació del meu subconscient és que una màquina falli i se’m carregui la 50/30?

Ara si em dispensen, aniré a comprovar que la targeta continuï intacta…

Comentaris
 1. Mongeta ha dit:

  Suposo que si ho tornes a somiar ho actualitzaràs, que la 50/30 ja no existeix….. o això era el significat ocult del teu somni?

  • Pons ha dit:

   Es pot decidir escollir què somies? Ves a saber, potser la pròxima vegada somio alguna cosa més inconsistent, per exemple substituint la 50/30 per un tall salami.

  • AhSe ha dit:

   Per això ho va somniar, evidentment!! El Pons del futur estava intentant advertir-li al Pons del passat que la tarja tenia un preu…

 2. XeXu ha dit:

  Anava a fer un comentari molt enginyós, però he vist que la Mongeta m’ha passat a davant…

  • AhSe ha dit:

   Sobre? Tens prediccions que consideres vàlides sobre l’evolució de les targes de transport metropolita? Potser et penses que tals prediccions són millors que les del Pons mateix?!

  • Pons ha dit:

   A veure si Mongeta i tu sereu la mateixa persona.

 3. AhSe ha dit:

  Admeto el comportament defectuos dels meus circuits que mai no han somniat sobre la T-trimestre. És cert però que de moment 3 tiquets declarats “usuals” surten més a compte que la T-trimestre d’abans, i fins i tot donen cert marge temporal que en llenguatges matricials vindria a ser algo com ‘sparse’ i aprofitar més el temps de transport i el sense transport.

  Respecte als somnis, la documentació actual ens assegura que són per endreçar la memoria de llarg temps i eliminar les coses superflues de la mateixa. LLegim els desgraciats manuals ^^

 4. McAbeu ha dit:

  Deixant de banda l’interessant tema de les targetes de transport metropolitanes que a mi m’interessa poc perquè no les faig servir, em centraré en l’aspecte oníric del post per donar una dada que considero de molt més interès: Jo abans tampoc recordava mai (o molt rarament) què somniava, però de fa uns anys ençà sí que recordo sovint els meus somnis (o part d’ells, almenys). Segur que hi ha alguna teoria que ho explica això… 

  • AhSe ha dit:

   És fàcil, des de que llegeixes Pons’s blog el funcionament del teu cortex cerebral ha millorat molt i ara ets capaç de supervisar els teus somnis! Visca el Pons!!

   P.S.
   La teva forma de despertar-te no ha canviat també? :-P

  • Pons ha dit:

   Diuen que si et despertes a mig cicle del somni és quan els recordes. Dorms menys últimament?

 5. AhSe ha dit:

  Corren rumors que la Mongeta és el XeXu i el XeXu és la Mongeta ^^

  Espera, no no, no he sentit bé! Corren rumors que el XeXu és una mongeta!! hahaha

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s