Cas típic 3609: noi li agrada Endless™ Legend

Posted: 2022-09-26 in Entreteniments

Endless™ Legend és com una espècie de Civilitzation però amb missions. Funciona per torns, i cada torn la teva ciutat va construint edificis, unitats o districtes nous per la ciutat. Pots fer més ciutats, però només una ciutat per territori. Hi ha diversos tipus de victòria, per punts, per tecnologia, per economia, conquerint ciutats, etc. La novetat del sistema és que hi ha civilitzacions neutrals en cada territori que et van oferint missions i et van donant recompenses. Pel que he jugat la part militar és molt important, els enemics rarament es volen arriscar a competir en altres tipus de victòries que no siguin la militar. La varietat d’unitats de cada civilització no és gaire gran, però ho compensa amb les unitats neutrals i amb la personalització de les armes. Bàsicament les ciutats tenen cinc indicadors importants: Creixement de la població, la producció, la ciència, les divises i la felicitat. Les tecnologies estan agrupades per edats, i necessites mínim 9 tecnologies de cada edat per passar a la següent. A mesura que passes d’edat també apareixen nous recursos pel mapa que pots extreure per millorar coses. Això seria el meu gran resum del joc.

El joc està bé, però no li he acabat d’agafar el punt, sempre em trobo tan feliç fent créixer les meves ciutats, quan de cop arriba un exèrcit enemic sense cap provocació i comença a conquerir les ciutats que tant d’esforç m’han costat crear, i em deixa frustrat. És d’aquells jocs que quan hi estàs jugant el temps passa voltant, però quan t’hi has de posar a continuar una partida et fa molta mandra. En total hi he jugat 24 hores. Té un 82 al metacrític.

Comentaris
 1. McAbeu ha dit:

  Amb aquesta classe de jocs, ara també em passa això que comentes gairebé al final. Em fa molta mandra posar-m’hi.

 2. Mongeta ha dit:

  Té bona pinta, el problema és el temps d’aprenentatge que fa mandra.

  • AhSe ha dit:

   El problema és que sou uns deixats! No voldries que el joc s’aprengui a fer tot sol?!

  • Pons ha dit:

   Si has jugat a algun Civilitzation tens mig aprenentatge fet, en cas contrari sí que pot ser aclaparador saber què fer. Després de fer dues o tres partides i conèixer les mecàniques bàsiques, està bé llegir algun tutorial per veure com es recomana jugar.

 3. AhSe ha dit:

  Per què no vas a robar tu les ciutats d’altres?

  • Pons ha dit:

   Si no tenia exercit per defensar les ciutats pròpies, menys robar les altres.

   • AhSe ha dit:

    Un joc on no tens exercit?? Un guanya més movent peces al Mahjong o Shisensho…

    • Mongeta ha dit:

     El pons es pensava que jugava al sim city

     • AhSe ha dit:

      Què hi ha d’atractiu, però?! Tot això que vas construint en la pantalla és fals, millor tens soldats i armes per poder destrossar amb tranquil•litat – si és igualment fals i resulta que no molestes a ningú!

 4. Mongeta ha dit:

  De fet, t’he de donar la raó. Fer només edificis i anar millorant el teu motor de diners/progrés de la ciutat i prou és força aborrit. Anar fent i millorant un exèrcit i treure’l a passejar saquejant a tort i a dret ja és una altra cosa!

  • AhSe ha dit:

   Això Mola!! I és una cosa que a la vida real no et permets fer per falta de Ctrl-Z-s aplicables, en canvi construir o guanyar pasta pot fer-ho tothom.

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s