Cas típic 2729: noi li agrada noia, noi li agrada fabricar clips

Posted: 2017-12-05 in Recull dels divendres

Esperaves trobar un post tipus dimarts vintage avui dimarts? Doncs no, avui hi ha post Recull dels divendres, perquè el divendres passat me’l vaig saltar i el proper divendres també me’l saltaré perquè demà, demà passat i l’altre faig festa.

Enllaços de llegir

 

Enllaços ràpids

Comentaris
  1. ahse ha dit:

    Doncs sí, jo m’esperava veure un dimarts vintage i en lloc d’això m’estic trobant aquí un post de divendres com si l’estat espanyol sencer estigues de mega-pont… Que el nostre becari fa festa dijous?!

    • Pons ha dit:

      Si, jo i el becari fem mega-pont, però cadascú per la seva banda

      • ahse ha dit:

        La cara que té aquest noi marxant-se de festa un dia tan feiner com el dijous!! De ben segur es passa el dia xatejant amb amics mentre a nosaltres ens està fent veure que va treballant dia i nit per a la millora del bloc…

  2. Xavier Pujol ha dit:

    Fabricar clips, arreglar agulles d’estendre, redreçar grapes utilitzades, reomplir envasos de danacol, rentar kleenex, reutilitzar estovalles de paper, reciclar paper de wc… Idees per nous posts Pons.

    • Pons ha dit:

      Millor fins hi tot que reciclar es arreglar i reutilitzar, Pons’s Blog es es 100% ecològic!

    • ahse ha dit:

      Reciclar paper de water és dels millors invents del segle 21, i parlar d’això a un bloc ecològic és la cosa més bio que mai podràs fer a la teva vida ^^

  3. McAbeu ha dit:

    Com que tinc una certa tirada cap al surrealisme, m’ha agradat força el tutorial per fer galetes… llàstima que la recepta porta massa sucre. ;-)

    I la biblioteca xinesa és espectacular… malgrat que tots els llibres deuen ser en xinès.

    • Pons ha dit:

      El tutorial de fer galetes m’encanta a mi també, vaig estar a punt de posar-lo com a mostra de xocolata al calendari d’advent però vaig pensar que aquell blog el visita gent molt cuinetes i encara provarien de seguir les instruccions.

      El idioma xinés es només per semblar guai i misteriós de cara els turistes, de debò creus que escriuen amb aquells símbols estranys?! A casa seva escriuen amb lletres normals…

    • ahse ha dit:

      Les receptes hi són per millorar-les! Això sí, un cop hagis aconseguit la fita no t’oblidis de tornar aquí per deixar-ne constància a un comentari totalment gratuït, de moment.

      (El xinès és un conte, endevina: un d’aquells anomenats xinesos! En realitat els llibres d’avui dia ja no s’escriuen amb les lletres xineses d’abans, si un antepassat xinès dels més cults de fa un segle tornès a la vida estaria flipant amb els danys més monstruosos que els seus descendents han aplicat a la seva escriptura de tota la vida!!)

  4. Eva ha dit:

    Encara mengeu Nutella?

  5. XeXu ha dit:

    Hi ha diversos enllaços xulos, però em quedo sens dubte amb les fotos d’animalets en situacions hilarants! Enganxar les bèsties amb aquestes cares i posicions és tenir molta vista. Genials.

    Dropo.

  6. […] uns anys ja us vaig parlar d’Universal Paperclips en el CT2729 és un joc web amb una interfície senzilla de botons i textos, on l’objectiu és fabricar […]

Comenta que es gratuït, de moment...