Arxivar per 2024-06-04

Avui voldria fer un rànquing dels meus videojocs preferits que he jugat en els últims cinc anys. Però per fer-ho emocionant dividiré el rànquing en dues parts, però per fer-ho diferent ho dividiré en les posicions parelles del  rànquing i en les senars, avui toca els parells.

  1. Darkest Dungeon + DLCs: (198 hores). RPG de combat tàctic per torns i exploració de masmorres. Assumiu això, els herois moriran, especialment els de nivell alt.
  2. X-Com 2 + DLCs: (100  hores). Combat tàctic per torns i una mica de gestió de la base. Lluitant contra extraterrestres.
  3. Civilitzation V (110 hores): Estratègia per torns de gestió de ciutats. La meva victòria preferida és la científica. Només un torn més.
  4. Marvel Midnigth Suns (101 hores): Barreja cartes amb combat tàctic per torns amb forta interacció amb l’entorn.
  5. Wasteland 3 (60 hores): RPG postapocalíptic amb combats estil X-Com.
  6. Frostpunk: (84 hores). Estratègia de construcció i supervivència. L’atmosfera steam punk postapocalíptica està molt ben reeixida, el drama està assegurat, escollint sempre entre dues alternatives igual de terribles.
  7. Dungeon of Naheulbeuk + 3 DLCs: (109 hores). RPG de combat tàctic per torns i exploració de masmorres. Humor i combats que et fan pensar, què més vols? He començat a jugar els seus DLC o sigui que les hores estan pujant.
  8. X-Com Chimera Squad: (25 hores). Combat tàctic per torns lluitant contra extraterrestres. Germà petit dels altres X-Com.
  9. Mass Effect 3 (48 hores): Rol d’acció + shooter en primera persona.
  10. Crying Suns: (19 hores). Rogue like d’exploració tàctica espacial on vas millorant la teva nau.
  11. The Witcher 3: (102 hores). ARPG, és a dir rol d’acció, és a dir pujar el personatge de nivell mentre ens dediquem a parlar amb la gent per fer missions i arreplegar el millor equipament possible.
  12. Loop Hero (26 hores): Barreja diferents gèneres com la defensa de torres, amb la construcció de baralles de cartes, el rol, i les dungeons aleatoris.
  13. The Stanley Parable: (4 hores) Joc d’exploració bastant surrealista, es tracta d’anar investigant les sorpreses que et guarda aquesta oficina i anar escoltant el narrador.
  14. Minion Masters: (18 hores). És gratuït. Cartes, autocombat 1 vs 1.
  15. Inside: (5 hores). Trencaclosques en 2D en una distopia.
  16. Automachef: (33 hores). Trencaclosques de receptes de cuina.
  17. Northgard: (18 hores). Estratègia en temps real de l’època vikinga enfocat a la supervivència.
  18. City Skylines: (14 hores) Construcció de ciutats estil SimCity.
  19. Halcyon 6: (21 hores). Tipus RPG espacial. Això vol dir que vas lluitant amb naus i les vas pujant de nivell a mesura que superes combats i vas recollint millores i recursos per les teves naus i base.
  20. Evil Genius: (14 hores). Construcció de bases.
  21. Gears Tactics (10 hores): Tipus X-Com ambientat en l’univers Gears of War.