Cas típic 1760: noi li agrada noia, noi li agrada tenir una làpida amb codi QR

Posted: 2013-11-01 in Actualitat, Monogràfic

Aprofitant que es Tot Sants i es quan la gent se’n recorda de portar les flors al cementiri, faré un bonic post dedicat a la mort, ja ho veureu com us agrada.

El futur de les tombes ja està aquí! Làpides amb codis QR!
tumba-lapida-qr

També hi ha altres models de làpides que fan referència al de la tomba del costat.
CR_214554_lapidas

Morir, es lo més normal que et pot passar a Austràlia. Tot el text val la pena, però us poso un esqueix perquè us enganxeu.

Ojo con las zonas sombrías del interior: en Australia acechan las diez serpientes más venenosas del planeta, la araña más mortífera del mundo -la araña de tela de embudo, que vive incluso en Sydney-, y hasta la garrapata más letal del universo. No es broma: la garrapata paralizadora siente predilección por las zonas oscuras y húmedas de los cuerpos ajenos. Por ejemplo, los sobacos y los genitales humanos. Si a nuestro bañista le salta esa garrapata desde un arbusto y se le aferra, deberá arrancársela como sea, porque el bichito le chupará la sangre y a cambio le dejará sustancias tóxicas en las venas, que podrían paralizarle y matarle tras varios días de agonía. Supongamos que nuestro amigo haya leído los folletos de turismo y sepa que debe frotarse con petróleo, queroseno o aguarrás para soltar la garrapata (sí, esa información aparece en los folletos que se reparten a los turistas). Y supongamos que lo consigue.

Perquè no es bona idea suïcidar-se saltant des del Golden Gate. La part interessant del article vindria a ser aquesta:

Y esto es lo que pasa. En 4 segundos impactarás contra las verdes aguas que están 73 metros más abajo. Antes de golpear el agua, ya has alcanzado la velocidad máxima de 120 km por hora. El impacto tendrá una fuerza de 7.000 kg por centímetro cuadrado: es decir, que se os machacarán los huesos y se os desgarrarán los órganos internos. Dependiendo del ángulo de entrada, se os pueden astillar las costillas, y arponear el bazo, los pulmones, el hígado y el corazón. Os fracturaréis la cabeza, se os romperá el cuello y la pelvis se partirá en dos.
El corazón se os puede separar de la aorta. Si no se astillan, las 12 costillas del pecho y las 12 de la espalda se comprimirán como una rebanadora de pan y trocearán vuestros órganos. En el caso de que continúes con vida después de todo esto, morirás ahogado y en medio de un dolor inenarrable

60 maneres de morir

Comentaris
  1. XeXu ha dit:

    El text per evitar que es tirin del Golden Gate l’ha escrit el Pedro Piqueras com a mínim. I el vídeo aquest de les seixanta maneres de morir és un pelet sàdic, tens unes distraccions una mica estranyes.

  2. jpmerch ha dit:

    Làpides amb codis QR? És l’avantatge de tenir un creatiu modernet en la familia.

  3. D’acooooooord…. no em llenćaré des del Golden Gate!

  4. rits ha dit:

    Mola molt l’animació…. no tant algunes de les maneres.

  5. Ostres, un dia d’aquest em passaré per algun cementiri, que veig que han canviat molt des de l’última vegada

  6. ahse ha dit:

    El video hauria d’haver aparegut al post de halloween, que avui ja és una mica tard, és el dia dels morts…

    • Pons ha dit:

      l’ahse recriminant en comptes de elogiant? que no et trobes bé? xD

      • ahse ha dit:

        Veig que avui essent el dia dels morts tothom ha d’estar patint una mica i els comentaris ja no es veuen a la llum del dia sino a la foscor de la nit. Tot bé pels cementiris??

        Només estava comentant que és una mica tard perquè la gent aprofiti el video com cal…

  7. Ioan ha dit:

    El QR és una bona manera de cagar-se amb tots els qui et cauen malament després de mort. La llàstima és no poder veure les seves cares, tot no es pot tenir.

  8. Coses2 ha dit:

    M’he fet un tip de riure amb el video!
    Això de les làpides amb codis QR ho hauries de patentar!

  9. Elfreelang ha dit:

    ves que no et faci alguna proposta serveis funeraris s.a……codis QR?

  10. Josep ha dit:

    Acabe de vore el comentari que has deixat al blog de Marion. Ha passat alguna cosa?

  11. Rosa casas jaka ha dit:

    M’agrada el teu blog, no el coneixia !!!

  12. JOMATEIXA ha dit:

    com sempre un post impactant

  13. ahse ha dit:

    Estic una mica confusa i no entenc com he arribat aquí, tot i que em consta haver fet servir el botó del m’agrada abans ^^

Comenta que es gratuït, de moment...