Cas típic 3066: noi li agrada noia, noi li agrada comentar 15.000 vegades

Posted: 2019-07-03 in Blog

Fa no gaires dies aquest blog va celebrar el comentari 50.000, doncs avui toca celebrar una fita comparable! No celebrem el comentari 100.000, no encara no, falten com 25 anys perquè això passi, però podem celebrar el comentari 15.000 d’algú molt especial. Aquest algú especial sóc jo, qui sinó? 15.000 comentaris no es una fita qualsevol, només un comentarista com jo podria arribar a comentar tant en el seu propi blog, comentar en els blogs dels altres està sobrevalorat, per suposat, per això em veieu passar tant poc per casa vostra últimament, perquè ja no està de moda, els blogs no estan de moda, ho sento, bé, més concretament els vostres blogs ja no estan de moda, però el meu si, el meu mai passa de moda.

Què espero de vosaltres en aquest post? Potser un “Felicitats Pons pel comentari 15.000!” I jo us diré “Gràcies!” Per celebrar la fita d’haver arribat als 15.000 comentaris he decidit fer un gràfic sobre la procedència dels comentaris d’aquest blog. Es un gràfic molt detallat, potser massa, gaudiu-lo, us l’heu guanyat perquè es veritat que sense els vostres comentaris jo podria haver fet els 15.000 comentaris igualment però potser hauria quedat una mica estrany això de contestar-me a mi mateix.

Comentaris de Pon’s Blog

Per cert el comentari 15.000 ha sigut aquest.

Comentaris
  1. McAbeu ha dit:

    I tant, només faltaria. Aquí ho tens: “Felicitats Pons pel comentari 15.000!”

  2. Eva ha dit:

    Felicitats, Pons, pel comentari 15.000!

  3. Alyebard ha dit:

    a per 15.000 comentaris més!

  4. gembabe ha dit:

    Uau!! Felicitats pels 15.000, Pons! i per l’Ahse, que està a tocar!

  5. El Peix ha dit:

    El gràfic és una meravella, es podria considerar art?

  6. Laura T. Marcel ha dit:

    “Felicitats Pons pel comentari 15.000!”
    Ens ho poses tan fàcil, a vegades!!!

  7. ahse ha dit:

    Doncs m’he quedat encallada mirant aquest número i no trobant les paraules!

    15 mil!

    Quinze mil!!

    Wow!

    Això és aclaparador! Dir-ne fantàstic seria una subestimació o esser miop, aquest número és d’un altre planeta. Efectivament, aquí tenim al Gran Pons en el bloc de les meravelles! Quan el Pons mou els dits en el teclat el món es para i els comptadors digitals s’incrementen. Quan el Pons té una idea aquesta esclata en mil altres i cadascuna es va reproduint de manera exponencial tendint cap a l’infinit. No hi ha mortal que aguanti la força i l’energia mental del Pons! Les nocions de la física clàssica es tornen quantics a aquest bloc ^^

    • ahse ha dit:

      Quantiques! Les nocions de la física clàssica es tornen quantiques!! És increible la quantitat de glitches que el becari ha programat en aquest robot!

    • Pons ha dit:

      Gràcies! M’he emocionat al llegir aquest comentari quàntic.

      PS: Tu en portes 13.172 que no està gens malament.

  8. XeXu ha dit:

    Segons l’acurat gràfic, els ‘altres’ encara et guanyem de força. Va, pots fer-ho millor.

    • Pons ha dit:

      Qualitat per sobre de quantitat, sempre, per això redueixo els posts al estiu, per fer-los de més qualitat, i es nota, eh?

    • ahse ha dit:

      T’atreveixes, kabrón!? _El_Pons_i_el_seu_robot_ us supera a tots de lluny!!! Mira el gràfic!

  9. […] agrada son els meus dibuixos amb el paint, mira que sou estranys, eh? El segon premi ha estat per a CT3066: Els meus 15.000 comentaris. Amb això dedueixo que us agrada que jo comenti en el meu propi blog, […]

Comenta que es gratuït, de moment...