Cas típic 3316: noi li agrada noia, noi li agrada Antidisturbios

Posted: 2020-11-25 in TV

Antidisturbios es la sèrie del moment perquè la justapol s’ha queixat que deixa malament la policia, per tan no he pogut evitar veure-la. La veritat es que no veig que els antidisturbis en generals surtin malparats, de fet no m’han explicat gran cosa que no sabés o em pogués imaginar, simplement els protagonistes queden com uns pobres desgraciats que no tenen els mitjans necessaris per fer la seva feina correctament, i quan llavors hi ha problemes els seus superiors no en volen saber res, com passa en moltes feines. Es veritat que segons la sèrie, el antidisturbis pro-mig no seria capaç de guanyar un premi Nobel de literatura, però no passa res, hi ha d’haver de tot a la vinya del senyor. La sèrie arranca quan envien una furgoneta a desallotjar una casa ocupada amb uns quants membres d’una plataforma anti-ocupació fent resistència, la cosa s’acaba descontrolant, i una persona té un accident força greu, llavors entrarà en acció la policia d’assumptes interns per investigar exactament què ha passat, i ja sabeu que quan arriben assumptes interns s’acaba la broma.

A la fi i al cap també son humans, necessiten un merescut descans després d’atonyinar a la gent

De fet no es tracta d’una sèrie, es una mini-sèrie, sis capítols i s’ha acabat, història explicada, i millor, odio les sèries que posen capítols per omplir. Per molt que ho digui el títol de la sèrie, el tema principal no són els antidisturbis, lo central es el problema d’aquest país, la corrupció, els antidisturbis en el fons només estan en primera línia per desviar l’atenció del què està passant realment, per ser més precisos amb el títol s’hauria de dir “Assumptes Interns” però pelis sobre assumptes interns ja n’hem vists vàries, sobre antidisturbis no. En aquesta sèrie presenten els antidisturbis com uns desgraciats que han de fer la seva feina de manera precària, això provoca tensió en una feina delicada, i aquesta tensió acumulada se l’emporten a casa, i si a casa també tenen problemes fa que la persona no sigui capaç ni d’actuar racionalment en un problema ni en l’altre.

Antidisturbios té un 8,0 al filmaffinity i un 8,4 al imdb.

Nota: 7/10

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  Els de la foto tenen pinta de borratxos en serie i/o remenadors d’escombraries.

 2. McAbeu ha dit:

  Amb aquesta sèrie em va passar com amb el llibre “Fariña” que segurament no l’hauria llegit si un jutge no hagués prohibit fer-ho. En aquest cas l’he vist pel mateix que dius tu, per la gran polèmica del sindicat Jusapol.

  Com gairebé sempre, les expectatives creades per aquella polèmica no s’acaben de complir però és cert que la sèrie es deixa veure i no està malament del tot… per ser una sèrie espanyola.

  Per cert, no sé si el ferri que es veu a l’últim capítol és una pista de per on anirà una possible segona temporada…

  • Pons ha dit:

   A mi m’ha agradat la sèrie, però tampoc veig els personatges tan carismàtics com per fer una segona temporada.

 3. El Peix ha dit:

  Ja els vaig veure fa un any treballant per via Laietana i en vaig tenir suficient i ara veure’ls en una sèrie em fa força mandra.

  • Pons ha dit:

   Aquesta sèrie serveix per humanitzar-los una mica, perquè en el fons, molt en el fons també son persones, si son bones o males persones això ja es un altre tema.

   • Risto ha dit:

    Els maltractadors, els assetjadors, els racistes, els feixistes… tots són persones. Però persones dolentes.
    Ja poden intentar humanitzar-los que quan els veus en acció atonyinant sense proporcionalitat joves, àvies, discapacitats, o el que se’ls posi pel mig, et queda clar que d’humans en tenen poc.
    Suposo que s’ha de ser d’una pasta especial (especialment fill de puta) per fer-te antidisturbis.

 4. No sé si els deixen bé o malament, però no puc veure una sèrie que porti per títol aquesta banda que ha pegat tant a la gent. A la d’aquí i a la d’allà.
  I a l’altra banda de l’Atlàntic…

 5. Ricard Fusté Solé ha dit:

  Una sèrie esplèndida. Adrenalítica, apassionant, probablement realista.

 6. XeXu ha dit:

  Explicat per tu no sona tan malament la cosa, però s’ha de dir que no passa pel meu cap mirar-la, ni se m’havia acudit.

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s