Cas típic 415: noi li agrada noia, noi li agrada Amélie Nothomb

Posted: 2008-06-02 in Divagacions meves, Llibres

Amélie Nothomb. Tinc la sensació que aquest nom resonarà bastant en aquest blog (perill enllaç recursiu) durant aquesta setmana.

Aquesta autora fa uns llibres curtets, amb humor negre, personatges curiosos, i són històries que podrien passar com a reals (versemblants es la paraula?).

Tot i que conec que els posts sobre llibres són els que tenen menys èxit m’arriscarè a omplir aquesta setmana amb posts exclusivament de llibres. Ben mirat, tampoc hi ha tanta difèrencia en aquest blog entre un post amb ben valorat i un altra que passa despercebut.

Si esteu pensant que l’autora no fa massa bona cara, teniu raó. Però penseu que al cap a la fi es guanya la vida escrivint, no té la nescessitat que li toqu el sol.

Així doncs dono per inaugurada la:

Setmana d’Amelie Nothomb

Comentaris
  1. Oriol ha dit:

    La setmana de llibre no era la setmana passada? xD

  2. gary ha dit:

    No tens bastant de morro?

    Recordo que quan després de deixar-te els llibres de l’Amelie Nothomb, només vas respondre amb un lacònic “no están malament, però tampoc maten” o similar. I ara resulta que és una de les teves autories preferides!

    T’has llegit l’Àcid Sulfuric?

  3. Pons ha dit:

    Es que des de la prespectiva del temps tot sembla millor. I quants anys deu fer que m’els vas deixar ja? doncs imaginat si han millorat…

  4. pons007 ha dit:

    Des de la prespectiva del temps els llibres milloren. I contant que no segueixo gaires autores. Doncs que menys que fer algun que altra post al respecte a la pobre noia.

    No, l’Acid encarano. Tot arribarà. No vull acabar massa despressa, no vull que em passi com en Pratchett xD

Comenta que es gratuït, de moment...