Cas típic 1207: noi li agrada noia, noi té problemes amb el cotxe

Posted: 2012-02-21 in Monogràfic

Agafar el cotxe es molt emprenyador. Una de les coses que més em fot són els peatges, tot just acabes de sortir de casa i ja en tens un. Però mirant aquest vídeo he aprés com evitar-los.

Una altra cosa que em molesta del cotxe es el consum de benzina. Et costa una pasta i mai saps ben bé quant estàs gastant. Però amb Go Gas tens una web que et calcula la benzina gastada aproximada segons el recorregut, el consum del teu cotxe i el preu de la benzina.

Un altre problema dels cotxes són les reparacions. Des del mínim problema com ara canviar una roda es pot convertir en un veritable mal de cap.

El que també em fot molt es aparcar. On coi deixes el cotxe? Per què no el pots deixar en qualsevol lloc! Oh si? Un exemple de mal lloc on deixar el cotxe.

El que em molesta del cotxe es el fet de conduir en si, es un pal està tota l’estona pendent de la carretera i del transit sense poder-te despistar. Amb lo bé que aniria que conduís sol! Espera! si ja tenim el cotxe autònom! Ja l’han provat en un viatget de 13000Km de Parma fins a Shangai. I es veu que se n’ha sortit prou bé. Us enganxo el vídeo, però ja us aviso que no té res d’espectacular, simplement es un cotxe circulant, això si, un cotxe que va sol com el Kitt.

Però tot i així estava pensant en comprar-me un cotxe potent, que sigui ràpid, m’enteneu? Per exemple estava pensant en el Thrust SSC. Ha arribat a 1.232,93 Km/h, es a dir, que ha superat la barrera del so. Es posa amb 4s a 160Km/h i té motors d’avió de combat. Pesa 10 tones i té la potència de 145 Formula 1.

Aquí el teniu trencant la barrera del so.

També m’interessaria un cotxe molt estable, que sigui segur i que aguanti bé les inèrcies sense fer coses estranyes, ben bé com aquest model:

Comentaris
 1. Yáiza ha dit:

  Doncs trobo que per ser que no t’agraden els cotxes, ni conduir-los, ni aparcar-los, ni gastar… trobo que tens uns gustos força curiosos a l’hora de triar els que t’interessen!!! ;) quines coses…

 2. Crític de cine ha dit:

  La propera vegada que em trobi un peatge posaré en pràctica el que ensenya el video. Pobre l’home que ha de canviar la roda del camió. Jo amb prou feines sabria canviar-li al meu cotxe…

 3. MadeByMiki ha dit:

  I per això anem amb metro i bus… o potser és perquè som pobres.

 4. Montse ha dit:

  Pons, el camió no ha punxat, sinó que directament ha trencat l’eix. Bé, de totes maneres et concedirem una llicència d’autor, o llicència poètica o no sé com caram se’n diu de no tenir-ho en compte.

 5. ahse ha dit:

  Jo també vull un cotxe que condueixi tot sol! I el cotxe inercial tampoc no està malament, eh? :-)

 6. Joana ha dit:

  I la lluna en un cove, no la vols?

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s