Cas típic 2894: noi li agrada noia, noi li agrada Hearthstone

Posted: 2018-09-26 in Entreteniments, Personals

Des de principis del 2016 que jugo a un joc de Blizzard anomenat Hearthstone, hi ha temporades que hi jugo més i temporades que menys, però pràcticament cada un parell de dies hi acabo entrant per fer la missió diària (en pots acumular fins a tres). Es un joc de cartes, dit així no sembla gaire divertit, però enganxa molt, es semblant al clàssic Magic the gathering, potser té mecàniques més simple i això ajuda a que més gent estigui enganxada. Les partides son curtes, poden anar des dels 4 minuts fins a mitja hora, però lo normal es al voltant de 10 minuts. Es un joc free to play, però si vols pots pagar per tenir més cartes, de totes maneres no cal pagar per jugar-hi ja que el joc et permet comprar cartes amb l’or del joc i jugant Arenes, que es una modalitat del joc la qual jugo bastant, per tan només amb una mica de temps aconsegueixes totes les cartes que necessites i de pas moltes altres que no necessites, jo no he pagat mai i tinc una col·lecció pràcticament completa. Aproximadament porto jugades 5.300 partides en la modalitat d’arena (66% de victòries) i 3.300 partides en la modalitat de rang (58% de victòries), això són unes 800 hores fent arenes i unes 400 hores de partides en rang.

Taulell del joc ple de esbirros


Hearthstone té una comunitat bastant gran, té més de 70 milions de comptes creades, tot i que moltes d’elles segur que estan inactives, al subforum principal del reddit són més de 800.000 seguidors. Per tal de mantenir el joc fresc cada quatre mesos surt una expansió nova de cartes que aporta 135 cartes noves a les ja existents, i per tal no dificultar la entrades de nous jugadors cada abril 3 expansions de cartes “caduquen” i passen a la modalitat “salvatge” la menys jugada.

Comentaris
 1. ahse ha dit:

  Aaaaaaargh!!! Han enganxat al Gran Pons ha un joc qualsevol i probablement ni se n’adonen qui està jugant!! Mort als jocs que no deixen al Pons ganador des del primer moment! Mort a les webs que no reconeixen la veritable grandesa! Mort als que roben el temps del Pons amb dibuixets ridículs en pantalla!

 2. Qui no te feina el Hearthstone pentina

 3. XeXu ha dit:

  Si en comptes de jugar a aquesta cosa haguessis dedicat les 1200h invertides en estudiar alguna cosa de profit ara tindries un futur millor. Però ara entenc per què ja no mires sèries ni llegeixes llibres…

  • Pons ha dit:

   Exacte! Es culpa del Hearthstone! Arrel d’aquell comentari he fet aquest post.
   PS: Quina mania amb el fet que estudiar et proporciona un futur millor, guaita la gent dels realitys que bé que els hi va.

  • ahse ha dit:

   Millor digues a quin reality hem d’enviar al becari per poder fer diners.

Comenta que es gratuït, de moment...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s