Cas típic 2355: noi li agrada noia, noi li agrada divendres sant

Posted: 2016-03-25 in Actualitat, Monogràfic

Toca un bonic cas típic religiós per celebrar el divendres sant

L’arbre evolutiu de les religions, mireu quantes branques i totes son la veritable :D
10644737_572999759492278_4195796883798267812_o

Es cosa meva o aquest logotip d’una escola religiosa de Lleida té quelcom estrany…?
576_1450745024Logotip

I al tercer dia va resucitar…
tumblr_nh1grj02pR1td6yp0o1_1280

Recull de les 30 esglésies més lletges de Madrid, com per exemple aquesta que sembla un Night Club de la baixa California. Entreu a l’enllaç perquè de debò tan les fotos com els comentaris de jotdown valen la pena.
21-San-Eloy

Història cronològica i geogràfica de les religions

Deixeu-me acabar amb un bonic reportatge anomenat: De “missa” amb el germà Spaghetti: benvingut a la primera església pastafari
rito-pastafari-acompanado-RAmen-seguidores_EDIIMA20150318_0011_14

Comentaris
  1. Clidice ha dit:

    No sé si com a pastafarista m’agrada gaire això d’una església, però bé, si passo pel nord d’Alemania, com és natural i lògic, els faré una visita i assistiré a alguna missa. Tot sigui pel paradís dels volcans de cervesa i els stripers!

    Ah! i les fotos de les esglésies madrilenyes … marededéusenyor! … ara entenc quan hi vaig anar i els vaig preguntar: – aquí, cuales edifissios se tiene que vert? I em van contestar: – los ministerios!

    • ahse ha dit:

      Eh? Hi ha també una religió de la cervesa i strippers? Entenc que fan servir el líquid i la nuesa per lloar millor al Pons, no?

    • Pons ha dit:

      Els pastafaristes estaran encants que els visitis :D

      A Madrid vas acabant visitant els ministeris o tampoc?

  2. Xavier Pujol ha dit:

    Si el logo del Col·legi Episcopal de Lleida el veuen els Maristes de Sants-Les Corts (O de Badalona, Barcelona,etc.), recauran.
    Ara que fa dies que no es parlava d’ells…

  3. ahse ha dit:

    Només hi ha un Pons!! I totes les branques l’estan celebrant ^^

  4. Sergi ha dit:

    No hi veig el pastafarisme a l’arbre de les religions. Per què no han inclòs l’única religió veritable?

    M’agrada la iniciativa alemanya dels pastafaris. Jo algun cop m’he plantejat la idea de crear oficialment una Església pastafari a Espanya i exigir a l’Estat una casella a la declaració de la renda per la qual m’arribi el 0,7% dels diners de tothom qui la marqui. Només que la marquin 50 persones, ja donaria per molts plats de pasta.

  5. XeXu ha dit:

    Tot i que les esglésies madrilenyes són dignes de veure, encara que aquí en tenim alguna que també… em quedo amb el còmic de Jesús renascut… pura nostàlgia. Ara que, els pastafaristes sou la canya. Vénen ganes de fer-se’n…

  6. Consol ha dit:

    M’ha fet pensar el tema de l’arquitectura de les esglésies: certament les que assenyala l’autor són molt lletges. Em fa pensar en la decadència de l’església catòlica i de l’arquitectura en general, especialment als anys 60,70 i 80 del segle XX. Una decadència que encara avui perdura.

  7. teresa ha dit:

    Per la Setmana Santa, religió, Pons, com no podia ser d’altra manera. Realment has de passar moltes hores a la xarxa per trobar totes aquestes joies. El de la història de les religions, una troballa diferent: dóna informació seriosa, interessant i fiable (suposo, no?)

  8. Gemma Sara ha dit:

    Ei, has aconseguit que parlem una estona amb la Sara sobre si existeix o no l’ànima (ella li diu “la personalitat”), llàstima que la sèrie de Disney, autèntica religió, li ha recaptat l’atenció.

  9. Gemma Sara ha dit:

    Espero reprendre la conversa!

  10. Allau ha dit:

    Potser estic mal fixat, però no he sabut localitzar la nostra religió a l’arbre de dalt. Els pastafaristes sempre anem per lliure.

  11. Eva ha dit:

    Què estaves buscant quan vas trobar el logotip del col·legi Episcopal de Lleida?

  12. JOMATEIXA ha dit:

    Com pots veure vaig amb molt retard, però igualment faré un repàs a la Setmana Santa, que aquests posts temàtics sempre són molt instructius :)

Comenta que es gratuït, de moment...